tugce4545 Siz mi kaldiriyorsunuz sabah o kendi mi kalkıyor ben kaldırıyorum sabahları o saat kuruyor ama yinede ben kaldırıyorum ama dokuz saati ötüyor çok sinir oluyorum ben yokken zıpcık gibi kalkıyor ben evde olunca o saati sağır sultan duyasiya kadar çalıyor (kahvaltı yapmayı sevmez ) o yüzden kalkar hemen hazırlanır gider
yeliz1923 tugce4545 Bazen ben kaldırıyorum bazen kendi kalkar zaten beraber işe gidiyoruz iş yerinde beraberiz kahbaltıyı orada yapıyoruz 😁
orhismommmmmm tugce4545 genelde ben nedense alarmdan önce uyanırım ben kaldırırım kahvaltı yapmaz uyanır gider yüz tane alarm kuruyor deliriyorum bide yedek telefona da alarm kuruyo🫣
tugce4545 orhismommmmmm aynı aynı 30 alarm kuruyor bide onu işlemli filan kuruyor yapamıyor uyku sersemi iyice deliriyorum
btl0707 Daha bu sabah tartıştık niye beni kaldırmadın geç kaldım diyor yaa.. insan sorımluluğunu bilmeli .. bende çalışıyorum 2 çocuğu hazırlıyorum her şeyi yapıyorum üstüne en son kalkıp işe gidiyor beyfendi geç kalınca da sorumlusu ben oluyorum maalesef ..
tugce4545 btl0707 50 günlük bebeğimiz var alarm yüzünden uyandı bide yeni uyumuştum Allah’tan büyük oğlum uyanmadı oda uyandı deli olurdum
Babyy_Mom tugce4545 Aynı anda tek alarmla uyanıyoruz. Alarmların sürekli ertelenmesi bana sorumsuzluk ve saygısızlık olarak geliyor. Alarm erteleyen insanlar bende sinir, stres ve baş ağrısına sebep olduğundan çok net bir şekilde anlaşmalıyız bu konuda.
HakanKemal tugce4545 53 günlük oğlum sabah 6 da ikimizi de uyandırıyor bana gerek kalmıyor 🤣 alarm kuruyor alarmın çalmasına gerek kalmıyor
beautiful_ tugce4545 bizimki gece 2 de gidiyor ondan ötürü kendisi kalkıyor o kalktığında bende kalkıp kapıları kitleyip yolcu ediyorum
emine1309 Genelde ben önce kalkıyorum, oda ben hazırlanana uyanmış oluyor. Kahvaltı yapmayı sevmez ben yine hazırlarım canı isterse bir iki birşey alır. Erken gitmesi gerekiyorsa erkenden kalkar gider hiç uyanmamı beklemez o beni arar.
bsrelif tugce4545 Benim eşimde öyle sabah kahvaltısını sevmez yapmaz anca 10-11 gibi olucak öyle. Bu aralar Alarmı çalınca direkt telefonu ona veriyorum çalınca kapat diyorum kendi kapatıyor artık çünkü 5-8 tane üst üste alarm kuruyor benim kaldırmamı bekliyordu şimdi çok şükür kendi kalkıyor ☺️
myangelson tugce4545 çocuktan önce kahvaltı hazırlar kaldirirdim hem alarmı da çalardı. Ama çocuktan sonra alarma kalkıyor hazırlanıp gidiyor