Kizlar bugun randevum vardi 37 hafta 5 gunluguz bu arada ikinci gebeligim normal doğum ilki Buda oyle oldu neyse doktor çatı muayenesi yapti benim birseyden haberim yok 5 cm acilman var sana hemen yatis vereceğiz dedi yatisimi yaptılar önce suni sanci vermediler birkaç saat oyle takip edildim sonra açılma hala 5 cm olunca suni sanci bağlayıp dozunu yavaş yavaş açmaya başladılar toplamda 10da bağlamış olsalar gece 2de oğlumu kucağıma aldım normal sancıları gibi önce 2 dakikada bir vurmaya başladı ikinci doğum hızlı olur demişti doktorum inanmamıştım gerçekten öyleymiş cok fazla alttan muayene yapılmadı güçlü ıkınma hissi gelince hemen dogumhaneye aldılar iki ıkinmada oğlum doğru kilosu 2600 az gibi ama bakalim büyüyecek insallah dualarına talibiz doğumdan sonra yırtılma olmuş tabi dikiş işlemi oldu o kısım biraz can yaksa da kısaca ikinci normal doğum yapmış biri olarak hanımlar kendinize güvenin ve bebek icin en sağlıklı olan normal doğum bunu unutmayın kısaca biz elendik kalanlara başarılar 💕