babyonn Meme uçlarım 4. Haftadan beri aşırı hassas el değmiyor 21. Haftadayım şu an hala öyle. Bu doğumdan sonra emzirirken daha beter olacak anlamına mı geliyor? Bir de uçları kahverengi oldu koyulaştı emzirme bitince eski haline geliyor mu?
1oglananasi babyonn Hassasiyet sonradan geçiyor ama ebeler vs. uçlara çok müdahalede bulunmayın diyorlar. Göğüs ucunun uyarılması bir nevi doğum başlıyor sinyali vererek doğumu tetikleyebiliyormuş. Bunu da eklemiş olayım.
minikanne123_ babyonn benim kızımda koyulaştı doğumdan sonra geçiyor şimdi ikinci hamileliğim yine koyulaştı geçiyor kalıcı değil ve hiç bir şey kullanmadım geçmesi için ben de baya Bir koyuluk vardı
seymatekiin babyonn aynı durumdan muzdaribim çok rahat bi hamilelik geçiriyorum bulantı kusma yok ama göğüs ağrısından acısından duramıyorum şuan 9 haftalık olduk ama 5.haftadan beri göğüslerim inanılmaz acıyor bende de koyulaşma başladı koyu halkalar içerisinde minik minik benekler var doktorum normal olduğunu söylüyor ama acısı bazen canımı alıyor resmen
nmtcrkk Benim de başlarda çok hassastı dokunamıyorudum bile şimdi 32 hafta ağrı falan kalmadı. Koyulaşma bende olmadı ama ablamda çok vardı göğsünün yarısına kadar büyümüştü emzirdikçe geçiyor ama
slvbbj nmtcrkk cinsiyeti ne peki bebeğinizin koyu olursa kız koyulaşmazsa erkek diye bi hurafe var ya merak ettim ☺️
penbe_karisi Benimde belirli haftlarda hassaslaşmisti doğumdan sonra lansinoh krem sürdüm faydası olmuştu
nmtcrkk seymatekiin başlarda çok ağrıyor ama daha sonra ağrı birden kesilecek hatta ben korkmuştum neden birden bu kadar ağrıyorken kesildi diye doktora sormuştum vücut artık hamileliğe alıştığı için ağrılar normale dönüyor demişti vücut değişen hormonlara alışıyormuş 🤔