momof3 oldedi Ben de dünt dün ikinciye hamile olduğumu öğrendim 3 haftalık 😌🌸 Çok şükür rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin 💕
Anacsevgidolumelek Hosgeldin o zaman :) temiz saglikli agrisiz sizisiz hayirli bir hamilelik gecirirsin insallah ve de saglikla kucagina alirsin yavrunu :) biz 21 haftalik olduk 5.haftamda ogrenmistim ogrendigim gun dogum yapmis bir arkadasim bu uygulamayi onerdi 5.haftamdan bu yana burdayiz kizimla birlikte :))
oldedi Anacsevgidolumelek maşallah ne güzel . Kazasız kavuşun inşallah . Çok istedik sabrettik nasip bu zamanaymış bizimde . Bu tür uygulamalara forumlara ilgim var zaten . baktım en çok yüklenen bu program öyle yükledim bende😊
htcmuhammed Hosgeldiniz Rabbim hayirlisiyla keseyi gormeyi kalp atislarini duymayi ve dogurmayi nasip etsin insaAllah 🌹⚘⚘🌼🌻🌷
EbruIrmak Hoşgeldin canım bizde bugün 7 haftalık olduk iki hafta önce keseyi gördük Cuma günü kalp atışını duymaya gidicez Allah sanada nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😇💓
Ruhsuz EbruIrmak ben de 7 haftalık oldum cnm 8+2 de cagırdı doktor Rabbım hepımızın evladını bağışlasın İnsAllah ❣️❣️
Seyma1234 Teşekkürler keseyi 5 hafta da görebilirsiniz tam net kalp atışı için 2 hafta sonra çagırıyorlar genelde