Mom_26 Beğendiğim erkek isimleri Mehmet Emin 🤍 Alparslan Metehan Tuğrul Orhangazi Ertuğrul Ubeyde Musap Muaz Mahmud hüdai Selman Eyüp Ensar
elamomy1 Cihan , Cihangir, özgür , yiğit ben bunları da çok beğendim ama tanıdıklarım var diye istemiyorum 🙂
gamzeakarsu17 ylnydgd ay benim listenin aynısı nerdeyse mert hariç ;) ama aslanı seçtik aslan akarsu soyadına güzel uyuyor
burcu_u yesman Kızımın adı Aybüke oğlum olsaydı Aybars olacaktı ikisininde anlamı aynı(ayyüzlü güzel ,zeki) fakat tekrar kızım olacak yine benzer anlamda Gökçe (zarif,güzel,cesur)koyacağız inşallah
1oglananasi yesman Ne tür bir isim düşünüyorsunuz, biraz detay verirseniz içinize sinen isimleri daha kolay bulursunuz.😊
brnklyl yesman ben biraz daha farklı ve yeni nesil isimlerden hoşlanıyorum kızım olursa aden oğlum olursa aren istedim eşimin sülalesinde tüm erkeklerin isimleri “kan” ile bitiyor (Özkan,volkan,Serkan,Gürkan,Furkan ve eşim Berkan) gibi bu yüzden de arenkan istediler yada arenhan gibi kızım oldu ve adı Eylül eşimle tanışma evlenme ve hamileliğimi öğrenme ayım bu üç senede bu ay bana uğurlu geldi malesef isteğimi yapamadım ikinciye nasip😂😂
ylnydgd gamzeakarsu17 Erkek olsaydı liste buydu. 4 aylık Umay’ım var ♥️ Aslan Bey de sağlıkla gelsin ♥️