dvitamini2 rabiiaadogannn benimde 38+ 2 aynıyız ya😄Gelmiyor oğlan bu suyu keyfi yerinde dedi doktor 😄Salı yine gideceğim size en son ne dediler
Tortilla rabiiaadogannn gelir gelir ansızın gelır🫣😄 ben kızımfa ıkı gun önce muayeneye gıtmıstım daha tık yok demıstı doktor. Ikı gun sonra suyum geldi😄
rny474747 38+6 oldum gelesi yok kızçemin birde iri bebek normal bekliyoruz bakalım inşallah nasip olur şu birkaç günde doğursam da hafiflesem artık çok zorlanıyorum 🥺🩷
pskmommm Benim de 38+1 kızlarr ne zaman gelecek bu bebişler🥺😂 gün içinde bazen oynamıyor sanki ya da yeri sıkışık ben de çok hantallaştım hep uyumak istiyorum acaba bu yüzden mi ?
Tomriscvn rabiiaadogannn 38+4 den selamlar 😅Dün kontrolüm vardı doktoruma hiç doğurcak gibi hissetmiyorum dedim oda bu hissedilcek birşey değil birden geliyor dedi bekliyorum 😅
ysmnztrk 39+2, haftalık gittiğim doktor kontrolünde sancı vs çıkmadı normalde 3 günde 1 gitmeye başlamam lazım ama doktor suyun kanaman olmazsa gelmene gerek yok dedi bekliyoruz ne zaman doğacak 😀
beyfun rabiiaadogannn kızz vakti var belliki daha minnosun canı ne xaman isterse bizdede tık yok 38 olduk
busraulas rabiiaadogannn benimde 38+3 benim kızceninde gelesi yok sanırım ama yalancı sancılarım cok var kontrole gitmeye korkuyorum bayadır gitmiyorum en son gittigimde yalancı sancıdan yatırmışlardı 1.5 yasında Oğlum var yine yatırırlar felan diye korkuyorum sizce gideyim mi kontrole? 🙄
dvitamini2 rabiiaadogannn Salı gidicem bakalım ne diyecek keyfı yerinde suyu da yerinde bekleriz diyor bende gece gündüz uykusuzluktan pert 😂😂