EsoMom_ Kızlar oğlum beyaz tenli her güneş kremi önerilmiyor önerebileceğiniz krem var mı bebeği açık tenli olanlar :)
dilaradoyan EsoMom_ malesef canım ben çok açık tene hangisi iyidir bilemiyorum 🙈 Doğum sonrası Bebek Takibi uygulamamız HappyKids Forum bölümünden doğum yapmış tecrübeli annelerimize de sorularını iletebilirsiniz. 💜 Android İndirmek İçin BURAYA TIKLAYINIZ İos İndirmek İçin BURAYA YIKLAYINIZ
Noyimommy EsoMom_ mineral filtrelileri öneriyorlar ben minela aldım yapısı biraz yoğun zor yayılıyor ama bence iyi koruyor
hunilii EsoMom_ oğluma siveno kullanıyorum eşimin kuzeni de beeo kullanıyor ikimizin bebeler de süt beyaz ikimiz de memnunuz🌸
EsoMom_ Buse4161 tek o degilmiş kızzz ismini h utttum bioderma da var Salı günü muayenede söylicemmm:))))
Buse4161 EsoMom_ ay söyle öğrenek bebek arabasının güneşliğini kapatıp duruyorum çocuğun üstüne fşwdmwlf
Noyimommy EsoMom_ biraz elimde ısıtıp o şekilde uyguluyorum mineral filtreli olanlar genelde zor yayılıyor bilginiz olsun
hunilii EsoMom_ geçen sene incia aldım ama çok pişmanım resmen karardı çocuğum sivenodan şaşmıyorum herkese de öneriyorum
rabiaa080 Kızım beyaz tenli siveno kullanıyorum zor yayılıyor ama denize gittiğimizde biz normal markayla yakıp çocuğumda hiç yanık yoktu bizde artık ailece siveno kullanıyoruz
EsoMom_ rabiaa080 olmadı bende bakarım içeriğineona göre onu alırım benim oğlum hersey alamıyor malum alerjik bazı ilaçlar bazı şeylere alerjisi olduğu için doktora sorucam mecburen alırım :)