0smy0 cansukccc Kullandığım ürüne devam ediyorum gebelikte de kullanılabiliyormuş. Bioderma photoderm spot 50 spf leke karşıtı güneş kremi kullanıyorum mineralli güneş kremi memnunum.
deniss_ cansukccc solante onerdi doktorum ama aslaa guzel dgeil yoğurt gibi suratımda kaldi o yuzden yarin eski.kremimimden alacağım yeniden bioderma spot yani
naskubra Canım ben yağlı ciltliyim ama temiz içeriğine güvendiğim hamileliğimin başından beri kullanıyorum Bioderma Photoderm Aquafluide ve çok iyi koruyor .
0smy0 cansukccc Leke eğilimli, hassas, normal ve kuru ciltler için uygun. Yağlı bir cildiniz varsa önermem nemlendirme özelliği var sivilceniz artabilir
0smy0 cansukccc hamilelikte cilt problemleri olabiliyomuş. Komedon varsa karma cilt herhalde sizin cildiniz mineralli güneş kremleri öneriliyor hamilelikte doktorunuzada danışabilirsiniz şimdi komedon varmış zaten dahada artmasın ,💐
cansukccc deniss_ onun yerin avena öneririm büyük ihtimalle onu alıcam bir ara kullanıyordum cildimi parıl parıl yapıyordu c vitaminiyle herkes yüzün nasıl bu kadar parlak diyordu