minikkalbim01 kıxlar çok korkuyorum ilişki yasak değildi bugün oldu acaba ondan mı nolur dua eder misiniz
temmuzonbir minikkalbim01 inşallah bir sorun yoktur aktif kanama değil çünkü korkma strese girme çok dikkat et ani hareket yapma progesteron vericektir aksatmadan kullan lütfen
asil15 minikkalbim01 iliskj yasak olmasad tutunma aşamasında olduğu için 12 haftaya kadar önerilmiyor sanırım tedbiren progesteronda vermiş doktor
dilaraky Kanama değilse bir şey olmaz inşallah lekelenme sorun değil diye biliyorum ilişkiyi yasaklar herhalde
temmuzonbir minikkalbim01 sakin ol bitanem hiç bişey yok Allah’ın izniyle doktordan çıkınca haber et mutlaka dua ediyorum hemen senin için
ikmir Nasıl lekenlenme kahve renkse bişey olmaz bak benimde oldu oluyor da progestan başladım kırmızıysa bi tık takip ve problem olabilir rengi ney
minikkalbim01 meyvemsi çok teşekkür ederim kalp atışını duydum bekliyorum doktoru dua edin nolur Allahım hepinizin gönlündekini versin
minikkalbim01 asil15 aşılamanın ilk gününden beri kullanıyordum fitili kalp atışını gmrdüm bebeğimin ama kese ince uzun gibiydi bişey olur mu
asil15 minikkalbim01 Allah korusun niye birsey olsun aklınıza kötü bir şey getirme sadece biraz dikkat edin
minikkalbim01 meyvemsi kanama alanım varmış yatış verdi ama kalamadım yanımda kimse yok ailemden uzaktayım progestan iğne verdi sizce düzelir mi 😭
minikkalbim01 egeemomms kanama alanım varmış yatış verdi ama kalamadım yanımda kimse yok ailemden uzaktayım progestan iğne verdi sizce düzelir mi 😭