cansu_can35 Acil olarak iyi bir doktor arıyorum klinik dışı hastane çünkü ani bir karar ile doktorumu değiştirdim, 20 haftalığım kontrole gitmem lazım lütfen gerçekten memnun kalan doğum yapan veya düzenli kontrole gidenler cevaplasın 🙏
kurkmantosuzmadonna cansu_can35 bütçeniz nedir ? Kuzenim Bossanda Eşin Bilike gidiyordu memnundu. Burda birkaç kişi de Liv Merve Evrensel demişti
fatmaakilic cansu_can35 Medical point Hastanesi’nde Semra Sarı Yıldız var çok iligili bir doktor ilk doğumumu onda yaptım tavsiye ederim
zehraclk0 cansu_can35 İlk gebeligimde Hatemde Nazire hanıma gitmiştim başından doğuma kadar çok memnun kaldım ve ben riskli gebeydim ona rağmen süreci çok iyi yönetti
eeren cansu_can35 değiştirdiğiniz dr nin adını yazar mısınız? En azından Gaziantepteki diğer hamile ya da anne olacak adayların aklında bulunsun gitmesin.
cansu_can35 kurkmantosuzmadonna şuan gittiğim doktortan dilim yandığı için limitim yok takibimi güzel yapsın ilgilensin yeter
eeren elifsuleyman01 dr gerçekten şans meselesi galiba. Bahsettiğiniz dr hayatımda gördüğüm en berbat ve boş insandı. Sancı,regl dışı kanama veya herhangi bir kötü durum yokken ultrasonla bakıp “ rahim arkası sıvı birikmesi var inşallah kötü bişey yoktur herşey olabilir” diyerek bize büyük şok yaşattı.sonra testler yapıldı herşey tertemiz bizi yanına dahi çağırmadan asistanıyla kapıdan göndermeye çalıştı. Tabi ki ben ve eşim yaptığı hareket ve zırva tahminler nedeniyle kıyameti koparmıştık. Özür dilemek zorunda kalmıştı. @cansu_can35 siz bilirsiniz ama bu dr yi asla ve asla tavsiye etmem.
cansu_can35 kurkmantosuzmadonna umarım herkes liv Merve hocayı tavsiye etmiş bilmiyorum artık gideceğim ile kalıcı olmak istiyorum çok yıpratıcı bir süreç çünkü doktor aramak memnun kalmak
kurkmantosuzmadonna cansu_can35 tahmin ediyorum. Süreç zaten zor bir de aklında soru işaretleri kalınca daha zor oluyor