alyalinaa123 tgfvnjkk doktor öyle söylemişti başlarda ondan duyulmuyor demişti 3 hafta bekledik duyulmadı kalp atışı
tgfvnjkk alyalinaa123 amin inşaallah ben bugün acile gittim bu defa bebeği de görmedi haftaya çağırdı iyice endişelendim
Ozlm_24 alyalinaa123 yarın ben aile hekimine gitçem tekrar kan vercem doktora randevu olurşturcam hayırlısı ile inşallah duyarız
tgfvnjkk alyalinaa123 evet benim durum biraz karışık bı doktor bebeği gördü başka bı doktor görmedi başkası sağlıksız gebelik gibi duruyor dedi karmakarışık
gul_g Ozlm_24 bende 30 martta kürtaj olmuştum 8 haftalık bebişimin kalbi durmuştu hamilesşnşz lütfen bana da dua edin Allahım şimdiki bebeğinizi de kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin inşallah 🥹❤️🥰🙏🏻
Ozlm_24 gul_g amin rabbim sizede saglıkla hayırlı bir zamanda tekrar nasip eylesin canm duama katıyorum her zaman🥹🧡
alyalinaa123 tgfvnjkk gittim canım çok şükür kalp atışını duyduk o kadar rahatladım ki anlatamam sana darısı sana inşallah sadece 8+2 idi geç döllemmiş dedi 6+2 şuan dedi
tgfvnjkk alyalinaa123 oyy maaşallah senin adına çok sevindim umarım bende duyarım dün bebeği de görmedi haftası bile yok GS 15 mm dedi
Sadeceanne2 vascenceloss sizi gördüğüm zaman postlarda ne hissediyorum biliyor musunuz aynı yerden yara almış annelere o kadar merhamet ve sevinç ile karşılık veriyorsunuz ki içimi sıcacık yaptınız. Sağlıkla kavuşun. Evladınıza inşallah
vascenceloss Sadeceanne2 yaaa bu mesajınız beni o kadar duygulandırdı ki yalnız olsam ağlardım 🥹🥹🥹 insani bi duygu aslında güzel haber alan birini görünce sevinmek üzgün olan birini görünce üzülmek 😊 o sizin güzel düşünceniz🌸 amin inşallah tüm herkes sağlıkla kavuşsun
kps birumut_ bende 3 mayısta oldum kürtaj ilk adetim bitti aynı yumurtlamayı bekliyorum. İnşallah güzel haberler alırız. 🫠🌸
birumut_ kps ay inşallah ya ben bide aynı zamanda pıhtılaşma testi de verdim doktorum korun demediği için pıhtılaşma sonucu da eğer yumurtlamayı değerlendirirsem gebelik testi de aynı zamana denk geliyor :(((
alyalinaa123 Ozlm_24 evet canım gittim çok şükür kalp atışını duyduk sat A göre 8+2 idi ama geç döllenmiş 6+ 2 ile uyumlu dedi
Ozlm_24 alyalinaa123 maşallah ne güzel darısı bana inşallah bende duyaım ilk kontrole de gitmedm kan verdim tekrar beta yarın çıkıcak aile hekimi sonuç çıksın doktora randevu öyle alalm dedi