bozken cansualtinoglu var gibi duruyor canım inşallah gönlüne göre olsun silik çizgiyi gördüm bende. Kan testi vermeyi düşünüyor musun
aykutnurgull cansualtinoglu Bence var testi bende kullanıyorum daha önce hiç yalancı pozitif yaşamadım ama daha reglinize var gibi
allyslife cansualtinoglu ben awox böyleyken kan verdiğimde beta 22′ydi ama arkadaşıma 3 kez yalancı pozitif verdi maalesef, ya başka markayla tekrar et ya da kan ver canımm. İnşaallaah sağlıkla kolayşıkla gebesindir🌸
sevimlipandahii cansualtinoglu regl gününde olmadysan olma ihtimali yüksek Ama bu test çok yalancı ya 🫠
Umutcan_ cansualtinoglu evet çift çizgi görünüyor maşallah hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🌺🧿
cansualtinoglu bozken biraz idrarda koyuluk görmeyi bekliyorum aslında nisanda bir düşüğüm var acele etmek istemiyorum bu kez
cansualtinoglu aykutnurgull bugun regl günümdü agrım var akıntım arttı bı deneyim dedim böyle cıktı aksam saatinde
papatyaa1507 cansualtinoglu benimde böyle belli belirsiz çıktı sonra hemen acile gittim 3 4 hafta arası gebe çıktım hayırlı olsun yeni hamilesin 🥰