Momlife_ Ben devlet hastanesinde doğum yapıcam ama normal doğum olarak gözüküyor şimdilik doğuma doktorum mu girecek ebeler mi doğurtacak normal doğumda doktor girmez diyen de oluyor
sukriyeCengel Momlife_ Benim doğumum da devlette oldu. Takipli olduğum doktorun nöbetine denk geldi ve son ana kadar ebeler ilgilendi en son doğum masasına alınınca doktorum geldi ve o doğumu tamamladı.
sedabrbroglu54 Devlet hastanelerinde cogunlukla ebeler oluyo canım doktorlar sezeryana giriyor tek yani bizim burda devlette öyle
Momlife_ orhismommmmmm sen hareketlerini nasıl hissediyorsun ben galiba artık hareketten sizayede sertlik hissediyorum dönecek ama dönemiyor bastırıp iktiriyor gibi
temmuzonbir sulenurmuezzinoglu hayır arkadaşımınkine girmedi İstanbul bağcılar devlet hastanesinde oldu diğer hastaneler farklıysa bilemiyorum
Mom_26 simefkumsal bende devlette doğurdum normalde ebeler giriyor ama benim poliklinikte ki doktorumun doğumhane de nöbet günü olduğu için doğuma o oda girdi ama koltukta oturup sadece doğumumu izledi ve doğurunca hayirli olsun deyip cikti gitti😅
eyllgrl Momlife_ ebeler yaptırıyo doğumu dikişi bazen doktor da atabiliyor ben de öyle oldu ebe atamam dedi yeniydi daha tecrübeli doktor vardı o dikmişti ona göstererek 😀ama tamamen şans bence tecrübeli ebeler de dikişi iyi atıyordur