hilosss0 ben kamuda çalışıyorum. bize verilen bütün raporlar barkodlu ya da karekodlu olmak zorunda. sgk sisteminden numaralı bir şekilde alınmış olması gerekiyor. ancak doktorun sgk ile anlaşması yokmuş. elden muayene edildiğine dair bir kağıt yazıyo mühürlü imzalı falan ama tabii bizim sistemimize işlenemiyo rapor numarası vs olmadığı için. ben öğretmenim, idarem ya aile hekimine git durumu anlat dedi ya da bul başka bir çaresini dedi. ben de çareyi okula son iki ders de olsa geri dönmekte buldum 🥲 çünkü aile hekimimimden de hastalık dışında hiç rapor almadım. vermeyebilir diye doktordan çıkıp direkt okula gittim anlayacağınız. ben de rapor veriyor musunuz diye telefonda sormuştum, evet dediler. mesleğimi sordular söyledim. öğretmenlerimiz rapor alıyorlar bir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar dediler ama nasıl yaşanmamış anlayamadım :) zira kağıda yazıp verdikleri şeyi bir idareci olsam ben de ciddiye alamazdım. doğru değil yani. neyse bir şekilde çözdüm hallettim ama bu kısmını iyi konuşun bence hem çalıştığınız yere sorun belki özel sektörde kabul edilen bir şeydir bilemiyorum hem de doktora danışın. benim gibi aynı gün içinde bakırköy’den telaşla fatih’e koşturarak gitmenizi istemem 😅