AsyamLinam Kızlar sürekli burda okuyorum cinsiyet değişti cinsiyet değişti. Cinsiyet değişmiyor doktorunuz görmeden yorum yapıyor . Hatta geçen hafta detaylıya girdiğim doktor cinsiyet hava durumu değil değişmez dedi. Görmeden yorum yapılınca değişti diye başlıklar açılıyor herkesin gözü korkuyor 😊
AsyamLinam AsyamLinam AsyamLinam dün gördüm 8. Ay değişmiş yaaa görememiş doktor yoksa cinsiyet naıl değişir 🤷🏻♀️
Merveliii AsyamLinam ben çok heyecanlıyım bugün inşallah bugün doktor söyler artık 18 haftalıgım henüz ögrenemedim bugün randevum var inşallah bebekte kendini gösterir dua edin kızlar 🙏🙏
Glsmoztrk AsyamLinam kesinlikle katılıyorum. Erken haftalarda genelde kemik yapısına göre yorum yapılıyor. Benm 17. Haftaya kadr sadece benziyor ama bekle dedi dr. 17. Haftada netleşti bacak arasını gördü isim düşünebilirsiniz dedi.
AsyamLinam Merveliii gösterir inşallah canım cihazlar gayet iyi e net görmeden de söylenmesin dimi ama:)
Merveliii AsyamLinam bugün gittik çikolata yedim ama ayaklarını kapatmıştı göstermedi 1 hafta sonra tekrar gideceğiz 😏😏
gksuaks AsyamLinam Değişti derken yani kızdı ama erkekmiş anlamında diyorlardır ya. Sonuçta hani değişmiş oluyor doktordan kaynaklı. Yoksa cinsiyet döllenmeden beri belli olan birşey yani ciddi anlamda sonradan değişti demiyorlardır sanırım :)
2melekannesi bende 20 haftalik hamileyim simdiye kadar kendini hic gostermedi bebegim devlet hastanesine gittik ordaki doktor 100 de 100 erkek dedi hazirliklarini yapabilirsin dedi acaba baska doktorada gorunsem mi
Esenn1 AsyamLinam Değişti derken yanlış tahmin edildi demek isteniyor yoksa cinsiyet değişmez tabiki...
Merveliii Merve526 yok canım göstermedi ayakları kapalıydı çikolata yiyip gittigim halde göstermedi 😀 😀