Hsnanr Arkadaslar gercekmı yalanmı pek bılmıyorum ama hamılelıkte maydonoz tuketmeyın dıyorlar bu zamana kadar pek kullanmadın belkı davetlı olduğum Kişiler yemeğine koyduysa az bısey tuketmişimdir şuanda 22 haftalığız hala bir sakıncası varmı yemekler de hamur ıslerınde kullansam? Kullananlar varmı ?
denizannee Hsnanr ilk haftalarda kullanmayın derler ödem atıcı etkisi var diye. internette heryerde de yazar zaten. Ama senin haftan büyük tüketebilirsin bence. Yine de içimi rahatlatmak için ben doktoruma bir sorardım..
Deletedmom0909 Hsnanr ben doktoruma sordum maydonozlu detokslar kirler kesinlikle yasak dedi ama normalini abartmadan yiyebilirsin dedi az az köy hiç bişey olmaz allahın izniyle
Bilgeferhat Hsnanr suyunu falan içme diyorlar ama normal maydonozu yemeklere veya salatalara kullanabilirsin canım 12. Haftayı geçmişsin zaten
Merveliii Hsnanr ben grip olmuştum nane limon içiyordum iyi geleceğini düşünürken meger zararı varmış saglık ocagına gitmiştim maydanoz ve nane tüketme demişti sadece limon ile yapıp içilebilirmiş
Ayyihh Hsnanr ilk haftalar yemeyin diyorlar ödem söktürücü etkisi olduğu için 1. Trimester den sonra yedik bej ya özellikler kahvaltılarda çok şükür 36. Haftamdayım
BusraOzhan Hsnanr Ben 32. haftama girdim yeni yeni yemeğe başladım. Ama arkadaşım salataların poğaçaların içinde az az yiyordu.