Bereninannesi Kızlar 8 Haziran ilk tahlil değer= 210 11 Haziran değer= 567 Nasıl sizce? 16sında randevum var kese görür müyüm sizce ay çok mutluyum tecrübeli annelerim yorumlarınıza ihtiyacım var 🥹
leefamily Bereninannesi biz 1200 lerde görmüştük keseyi sizinde o tarihe kadar güzel yükselir görürsünüz, Hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🫶
skyramom Bereninannesi benim de dünkü değerim 490 çıktı ben 18ine aldım randevu doktorum 18inde gel bakalım dedi
allyslife Bereninannesi canım 4 şubatta beta 22′ydi, 14 şubatta 1576′ydi ve vajinalde görülmüştü. Randevu günü 2500′ü çoktan geçmiş olur, vajinalde kesin görünür diye düşünüyorum🫠 sağlıkla huzurla kolaylıkla gelsiiin🌸
kedilivebebeli Bence değeriniz guzel artmış vajinal olarak kese görünür diye düşünüyorum ama görünmezse de normal randevunuzu biraz erken almışsınız
Bereninannesi kedilivebebeli 8 gün sonrasına almış oluyorum ama neyse inşallah görürüm keseyi çok sağolun 🥰
Bereninannesi leefamily ayyy yüreğime su serptiniz Allah razı olsun inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰