Nzisty biiremm işte çok çok duydum zaten eğer ailelerde sıkıntı yoksa çocukta yok varsa da rabbimden gelir Elhamdüllilah ama bir kadının hamileliğini de alt üst eden doktorlar var bu ikili üçlü tarama testleri ile
demetaa Nzisty ya orda şu kafa karıştırıyor, şuan mevcut aile bireylerinde olmayabilir ama çok eski kuşaklardan taşınan bir gen olasılığı var, bilmiyorum gerçekten zor, Rabbim herkese iyi haberler almayı nasip etsin
htcmhmtismail cuteregina bende 13+2 ikili yeni verdim cinsiyetiniz ne çıktı acaba net mi bende tam göremedi de merak ediyorum
MadameTussauds demetaa Hemde iki kez Aralik annesiyim iki cocugunuda Araliga denk getirme diyincede ben yani sksks 🤣 Zor bacim cocuk büyütmek zor ataklar aglama krizleri uykusuzluk gece zibilyon kere kalkmak beslemek pislislamak daha sayayim mi 🤣
demetaa MadameTussauds hahdsh allah kolaylık versin bacım koliksiz bebelerimiz olsun inşallah benim ilk aralık bebesi olcak kısmetse❣️ ikili tarama yaptırdın mı? ne düşünüyoesun bu konu hakkında
zehraclk0 demetaa Sağlık ocağında tahlil vermiştim oradaki doktor da kendi doktoruna git bakalım dedi yarın gideceğim bakalım ne diyecek
MadameTussauds demetaa hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah bacimm 😍 Oglumda yaptirmistim ama kizimda yaptirmadi doktor gerek görmedi yani aslinda gerekli yaptirmani öneririm canim
Alara6161 demetaa 13 haftalık olduk bizde pazartesi ikili test sonuçları için kontrole gidicem bakalım günlerde iki kardeşin savaşıyla geçiyor 😁😁 üçüncü doğduğunda halimi hiç düşünemiyorum
demetaa MadameTussauds amiin hepimiz inşallah canım❣️ geçen hafta yaptırdım ben birazdan sonuç göstereceğim
Esma006 demetaa iki gün önce 11+6 yani cinsiyet tahmin edildi ikili tarama verdim iyi şükür coraspirin başlandı 🐣
noktas Nzisty bende yaptırmayacağım çünkü sonuçlar sadece istatistik yok yere 9 ay zehir ediyolar kadınlara hamileliğini