demetaa Aralık anneleri neler yapıyorsunuz? biz 12+1 olduk. yarın ikili tarama sonucu göstermeye gideceğiz. sizlerin sonuçları nasıl ve günleriniz nasıl geçiyor?
fatoss_ demetaa 14+2 olarak bu aralar bir kaç gündür zorlu geçiyor maalesef karın bölgemde anlamsız bir sertlik ve ağrı var yattığım yerden kalkarken zorlanıyorum umarım hemen geçer 🤲🏻ikili taramamız da maşallah güzel sonuç geldi düşük risk gözüktü bır sıkıntı yok umarım sen de güzel haberlerini alırsın 💐
Nzisty demetaa aynı gün doğum yapacaz galiba 12+1 den sesleniyorum da ikili tarama yapmak istemiyorum şart mı
cuteregina demetaa 13 haftalık olduk bugün Fetal dna temiz çıktı cinsiyeti de öğrendik detaylı ulturason şeker yüklemesi ve aşılar kaldı alışverişe başladım bile
nur_cill 14+3 bizde haftada verdik tarama testini daha gitmedim doktora 16. haftada gitcem Bulantı kasık ağrısı geçti şükür Koku hassasiyeti var ve karnımın alt kısmında yani rahim kısmında bazen sertlik oluyor geçiyor Bel ağrılarım başladı 🫠🥲
demetaa nur_cill yaa maşşallah❣️ bizde geçen hadta verdik ikili taramayı yarın sonuç göstereceğim, e nabızda kan sonuçlarından biri düşük gözüküyor biraz korkuyorum🥹 ve benim de belim ağrıyo, bir de bazen karnımda bi nokta seğirir gibi oluyor ama hareketlerini hissetmek için erken galiba :)
demetaa fatoss_ umarım canım, maşşallah size❣️ nazal kemik pozitif ense kalınlığı da 0.9 mm ölçüldü, kanlardan biri biraz düşük gibi gördüm korkuyorum, yarın gideceğim sonuç göstermeye, sendeki ikili tarama kan sonuçları nasıldı acaba hatırlıyor musun
mutluannemveben fatoss_ ayy merhabalar bende 14+2 tam dediğiniz şeyleri yaşıyorum aynı zamanda karın içinde ve vajinada batma çekme gibi şeyler oluyor mu sizde de
Bsraao fatoss_ benimde kasık bölgemde çok ağrım var iki gündür bıçak saplanıyor gibi kıvrılıp kalıyorum sizinde öylemi
MadameTussauds demetaa Hemde iki kez Aralik annesiyim iki cocugunuda Araliga denk getirme diyincede ben yani sksks 🤣 Zor bacim cocuk büyütmek zor ataklar aglama krizleri uykusuzluk gece zibilyon kere kalkmak beslemek pislislamak daha sayayim mi 🤣
fatoss_ demetaa gayet iyi geldi canım hatırlamıyorum ama iyi olduğu için doktor ense kalınlığıyla burun kemiğini falan ölçme gereği duymadı içini ferah tut sen bi sıkıntı çıkmaz İnşallah ❤️
demetaa Nzisty valla şart mı bilmiyoruö bana hiç ister misin diye sormadı canım 11+2 iken direkt yaptı😂 yarın sonucumu göstereceğim kalbim pır pır bugünden beri çok fenayım
noktas Nzisty bende yaptırmayacağım çünkü sonuçlar sadece istatistik yok yere 9 ay zehir ediyolar kadınlara hamileliğini
demetaa cuteregina maşşallah canım ben fetal yaptırmadım, ikili testte bi değer düşük çıltı korkuyorum ama ultrasonra nazal kemik gözüktü ve ense kalınlığı da 0.9 yani iyiymiş, yarın göstericem sonuçları içim pır pır, cinsiyeti neymişş seni hatırlıyorum buraya ilk kaydolduğumda konuşmuştuk yine❣️
htcmhmtismail cuteregina bende 13+2 ikili yeni verdim cinsiyetiniz ne çıktı acaba net mi bende tam göremedi de merak ediyorum
Nzisty biiremm genetik hastalıklar içinmiş galiba eşim de bende de genlerimizde problem yok bide çok yanlış sonuç veren bir testmiş
semblog mutluannemveben 14+2 aynı şeyleri yaşamamıza sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yaşıyorum diye korkuyordum okuyunca içim bir nebze rahatladı bu hafta demek bu ağrılar olabiliyormuş kontrolüme daha 1 hafta var nasıl geçecek bilmiyorum
cuteregina demetaa evet doğru konuşmuştuuuk vakit hızlı geçiyor Kızım olacak 🥹🫠umarım sizin de sonuçlarınız temizdir cinsiyeti de söylerler belki