Byzysm Kızlar dün geceden beri alt kasıgımda adet agrısının birebir aynısı var. Sabah sancıyla uyandım. Ama devamlı bir sancı. Sancının olduğu bölgede yırtıklarımda acıyor cok. Bebekte orada hareket ediyor. 33+4 günlük hamileyim ama gelişimi iki hafta önden gidiyor bebeğimin. Sizce bu sancı mı ?
AnneyizBizAnne Byzysm canım bende 34 oldum bugün aynı ağrı 1 haftadır var diyorum doğdum dogcam durmadan lavaboya koşuyorum bisey varmı diye galiba hazırlık ağrısı ama insanida huzursuz etmiyo değil
Esgul_2019 Dikkat et haftan erken egerki gerçekten sancı olduğunu hissediyorsan doktorunu ara yada acile görün cnm
Byzysm Esgul_2019 düzenli değil sancı su an, ama sıklasırsa arayacağım doktoru. Eşim şehir dışında yolda geliyor ortalığı ayaga kaldırmak istemiyorum 😔
Kahramanlar Kasılma hesaplayıcıindir ordan düzenli mi takip et bende sabaha kadar sancı çrktim ama düzrnli değildi yalancı sancı olabilir doğuma hazırlık için
Byzysm Kahramanlar ara ara vuruyor sancı ama düzenli değil gece de vardı biraz sancı. Biraz daha bekleyeyim cok sıklasırsa doktorumu ararım
Esgul_2019 Byzysm bencede eşinizi korkutmayin dikkat edin kendinize en ufak detayları da atlamayin Rabbim sağ salim zamanında saatinde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏
Byzysm AnneyizBizAnne demekki normal bu sancılar sabahtan beri moralim o kadar bozukki kayınvalidemle bile tartıstık bu yüzden her seyi abartıyorsun dedi. Normal bu sancılar dedi. Hayatımda ilk kez hamileyim moralimin bozulması cok normal. Biraz hormonlarda var sanırım tamam deyip uzatmadım konuyu. 😔
Sirrlfehva Ben iki gündür yaşıyordum sabit hafif bir agrı hem belde hem karında hemde kasıklarda. Doktoruma sordum şiddetlenirse, su veya kan gelirse hastaneye git dedi sadece. Bugün geçti rahim kendini hazırlıyor ama takip edin bebek hareketleri de önemli aşırı fazla yada az olması
Byzysm Sirrlfehva bebeğim aprıyan yerin üzerinde hareket ediyor ama her zamanki gibi . Şimdi öyle cok bir agrım kalmadı ama ilk defa yasayınca epey moralim bozuldu
Sirrlfehva Byzysm evet bende bilemedim epey bekledim geçsin diye hala arada kasıklara bir kramp giriyor ama su,nişan veya siddetli düzenli gelir illaki anlarız insaAllah :/
AnneyizBizAnne Byzysm benim yine devam ediyo çalışıyorum bide nerdeyse eşimi cagircaktim gel al diye geçti şükür de yarın gidicm olmuyo böyle sende bol bol su iç ona yöneldim ins iyi gelir