rabia7106 Ankara bilkent sehir hastanesine yeni gecicem kadın dogum bölümüne Kızlar hangi doktorlar iyi yazar mısınız
umransag rabia7106 ben Perinatoloji bölümüne gidiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum canım diğer hocalar hakkında bilgim yok ama kendi doktorumdan çok memnunum
Prensesmom_ rabia7106 Esen turk yilmaz , necati hancerlioglu ,Fatma salih , basan ulubaslioglu , bunlar docent doktor kendi eğitimleri olmadığı surece kendileri muayne eder 3 uncu doğumum olacak bilkentde 2021-2022-2026 olacak inşallah
yasemiin0 rabia7106 necati hoca fatma hoca ve birde yeliz hoca bence üçüde kendi ilgileniyor tatlı dilliler kibarlar
kimiyalida Ben Etlik takiliyim ama burada Necati hoca ve Fatma Salih hocanın ismini çok okudum yine bilen çıkar üstte kalsın
sulenurmuezzinoglu umransag perinatalojide hangi doktora gidiyosunuz çoğu hep asistan giriyo kendi bakan yok çünkü orda
aleynaa00 Necati hançerlioğlu poliklinikte olduğu zamanlar direkt kendisi bakıyor ama diğer doktorların asistanları bakıyor
Prensesmom_ bsrelif ilki normalden sezeryana dondu sonraki erken doğum buda normal gibi duruyor şuan bakalım
Prensesmom_ rabia7106 şuan belli degil sezeryan sonrası vajinal doğum dusunuyoruz bir risk olmazsa perinotoli takipliyim ben