esra_1309 Selamlar kızlar nasılsınız 🥰 Artık havalar sıcaklamaya başladıkça yemek yeme ve yemek yapma isteği azaldı mı sizde de? 😅 Neyse bugünlük hamarat günümdeyim 🤣 Fırında köfteli patates Fırında dolma Cacık yaptım. Siz neler yaptınız fikir olsun? 🌸
lokismommy esra_1309 biber dolması mercimek çorbası yoğurtlu kabak kızartma ve salata yaptım🥰eşimle tartıştık biraz ve biber dolmasından nefret eder ne zaman tartışsak sevmediği yemeği yaparım normalde hamburger günü yapacaktım kendisi istedi🤪🤪
sarumervee esra_1309 canım ev poğaçası çektiği için poğaça yapacam 🫠yanınada kahvaltı tarzı hazırlarım zaten sıcakta bişey yenmiyor ☺️
cuteregina esra_1309 kahvaltı hazırlayacağım ya sigara böreği patates yumurta kahvaltlık vs hava sıcak ancak böyle yiyebiliyorum
esra_1309 lokismommy hahahah kız bu çok iyiymiş bende yapayım 🤣🤣 benimki sebze çok sevmiyor ona bol sebzeli menüm oluşturayım kavga günlerinde 🤓 bence bunu bulduklarına dua etsinler….
esra_1309 sarumervee evet kuzum bir de çay karpuz mis 😍 benim de en sevdiğim kahvaltılık şeyler bu ara 😋
lokismommy esra_1309 evet gerçekten anasının evinde her gün önüne yemek mi geliyordu yani benim kayınvalidem sadece canı çekerse kalkar yemek yapar her akşaö kahvaltıydı bekarken şimdi şükretsin 😅
esra_1309 gzdeozn oh misss daha ne olsun 😍 bende bir tek ben mi böyle hissediyorum diyordum ama herkes sıcaktan hafif yemek istiyor 😋
deniss_ esra_1309 yaa kızlar benim csnim hic ev yemeği çekmiyor durekli disardan istiyor genelde disardan yiyorm et yemeye özen gösteriyorum kaliteli yerlerden yemeye ama ev yemeği tencere yemeği hic canim cekmiyor ya
esra_1309 deniss_ fırında yapsan canım belki sulu istemiyordur canın yada böyle mücver gibi 😘 dışardan her ne kadar güvenilir olsa da evde yaptığımız güven yok malesef 🥹🥹
esra_1309 rnt_ oh maşallah hamuru kendin mi açacaksın kuzum var mı belirli bir tarifin bende yapayım bir ara iyi fikir 🤓🥰
gzdeozn esra_1309 valla artık tencere yemeği yemekten gına geldi hiç istemiyorum tencere yemeği hep aperatif olsunn 🫶🏻🫶🏻