betulozcaan1 Özeller çok yüksek fiyat verdi üniversite hastanesinde varmıs bölim ama en erken tarih 25. Haftama denk geliyor 20-24 arası yapıyorlar genelde . Yine de randevu verdiler. Bi sorun olur mu
aframoms13 betulozcaan1 bebek büyüdüğü için rahat bakamıyorlar rahat inceleyemiyorlar. Yani gittiğinizde geri döndürülme ihtimaliniz de var
annebebeka betulozcaan1 28. Haftamda bile perinatoloji bölümünde inceleme altındaydım. Bakarlar yani haftan çok güzel
Iremm2611 betulozcaan1 arkadaşım 27 haftalıkken gitti bakıldı bir sorun yaşamadı o ama bebek büyük olduğu için organlar daha zor görünüyor geç kalma yine de
aframoms13 betulozcaan1 randevu verirler onlar anlamadıgı için umursamıyorlar maalesef. Doktor bakamam vs derse zaman da geçmiş olur. Durumunuzu bilmiyorum ama ben olsam özelde baktırırım. Bende ilk kızımda özel muayenehanede perinatologa baktırmıstım memnun kalmıstm şimdiki gebeliğimde yine aynı kişiye gidicem
betulozcaan1 annebebeka yaa bazı yerlerde 24 ü geçtiği için bakmayabilir demislerdi o yüzden tereddüt ettim çok teşekkür ederim ❤️