Sevgiiss Kimseden haberim yok eski bacılardan kim var Buralarda . Sık giremiyorum artık ama merak ettiklerim var nasılsınız hamile misiniz doğuranlar bebişler kaç aylık oldu @Cimcime30 @ppmerlina @MadameTussauds @vanilya_kokusu_ @Nurellaaaaaaa1212 @penbe_karisi @asil15 ayy daha çok kişiler vardı hep unuttum isimlerini ya
MadameTussauds Sevgiiss Bende burdayim bacim bende cok giremez oldum yaa kizim cok agladik hic durmuyor sürekli kucakta gezecek hanimefendi inan dus almaya vaktim olmuyor bazen sksksk 🤣 sen nörün beben kac aylik olduu sende cok kusuyordun yaa benim gibi @ppmerlina gibi @adatuna gibi sksksk biz kusmuk bacilariyiz aa bide @vanilya_kokusu_ vardi o da cok kusuyordu sjsjsj
Sevgiiss MadameTussauds hahaha aynı durum kızım kolik çıktı çok ağlıyor ya . Kusmak diyincede biz 😄 bende bu 3 ismi biliyorum 🤣🤣🤣
adatuna MadameTussauds ben de giremiyorum hiç ya bir yandan iş devam ediyor büyük kızımı kreşe götür gel küçük kız uyut et bakıcıya ver emzir zaman öyle hızlı geçiyor ki :(
Sevgiiss Cimcime30 şey vardı hatırlıyor musun adını unuttum hamile kalmıştı tek tüplüydü sonra bebeğini kaybetmişti
penbe_karisi Yaaaa burdayım burdayimmmm bennn 🥰🥰🥰bebisim tam 3 buçuk 4 giriyoruz 🥰🥰çok şükür zor dönemleri atlattık 🥰sen napiyosun nasılsın kızın nasıl olduuu kizzz büyüdumu biraz
MadameTussauds penbe_karisi Ayy kiz senin minnak kücükmüs benimkinden ve sen zor dönemi atlatmissin ben niye atlatamadim yaw sjsjsj 5 bucuk aylik benim cadi minnak cok aglak varya hep kucakta gezeyim istiyor ne oyun minderinde ne salincakta hic durmuyor 🥹🥹
penbe_karisi MadameTussauds ahahah evet ya 4 oluyoruz birkaç gün sonra 🥹🥹🥹 ayy çok şükür valla benimki bı aralar berbatti çok şükür düzeldi
MadameTussauds Sevgiiss Sjsjsjs her kusmuk postunda vardik sksks ay hatirlamak bile istemiyorum be bacimm