umutetm Cimcime30 gittimde benim doktorlar dandik kafama göre birini bulamadım keseyi goreyim kalbini duyayım bulicam inşallah
umutetm Cimcime30 zor olucak baya 😅 Bütü saçma devlet doktorlarını bizim ilçeye yollamışlar öyle hissediyorum
umutetm Cimcime30 daha şimdiden biri dış gebelik dedi benim betada 4 kat artmış haline ,baska biri 17 betayla kendini hamilemi sanıyosun böyle dolaşma otlrtalıkta sadece günün gecikmiş dedi daha doktorumu bulamadım yani 😅
umutetm Cimcime30 devletin bu kadar sıkıntılı oldunu bilmiyodum ya 2. Ayımı doldurayım allahın izniyle kan testleri hariç devletin önünden geçmem
umutetm Cimcime30 çoook şükür iyi gidiyor 3 kez kan verdim hepsi iyi şükür Bu arada folik asit kullan eğer kullanmıyorsan şuanda bile tutunma esnasında çok yardımcı oluyormuş yeni örendim ama ben kullanıyodum zaten faydası oldunu düşünüyorum bende
umutetm Cimcime30 tavsiye ederim sen bilirsin tabi ama araştırıp bakabilirsin ben hamile kalmadan öncede kullanıyordum etkilediğini düşünüyorum
umutetm Cimcime30 hemen kullanmaya başla tavsiyemdir hem vicudun yıpranmaz bu süreçte hemde tutunma kolaylasır