cuteregina Her ay gitmemiz gerekli mi ilaç işe yaradı şu an düşük değerlerim her ay gidip kan mı vermeliyiz İlacı doğuma kadar kullanacağız değil mi
sarumervee cuteregina benim hamileliğimin sonuna dopru biraz yükseldi onada hapa başladı geri düzelmiş doğuma az kaldı bi dahada vermem kan sanırsam 😅
melikeasell cuteregina doktorunuz özellikle belirtmediyse ayda 1 ,ama değerleriniz çok anormal ise 3 haftada 1
cuteregina Berika23 melikeasell sarumervee Değerim 4 tü bir ay içinde 1.60 da düştü şu an iyi her ay gitmek zor oluyor biraz
sarumervee cuteregina canım kendi doğum doktorun bakmıyor mu benimkine o bakıyor gebeliğimin başında bi endokrine gitmiştim oda benlik bişey yok şuan kadın doğum doktorun takip edebilir demişti
temmuzonbir cuteregina ayda 1 veriyorsun doz yeterliyse aynı doza devam az yada çok gelirsede doz değiştiriyor ben kronik tiroid hastasıyım ömür boyu devam
Seraymesut cuteregina gebelikte kadın doğuma nasıl gidiyorsaniz troitler içinde her ay gitmen gerekiyor doğumdan sonra bı sure yine devam edim sonrası da 3 ayda 1 gidilmesi gerekir