elfns Kızlar 38 haftalığa gireceğim plesantam yaşlanmış ama bebek hala C pozisyonunda kafası yukarda nasıl döndürebilirim acil öneri alabilir miyim
heidegirl elfns YouTube videolar var canım ben biraz denemiştim 38 de döndü ama ben Sezaryen olacaktım zaten ama başı beni rahatsız ediyor diye denemiştim
beyfun elfns bende aynı dönmedi valla bekliyoruz secde pozisyonu yapıyorum arada ama bilmiyorum dönermi
orhismommmmmm elfns çok zor bu saatten sonra dönmesi bu zamana kadar demediler mi sana ters diye. Sen yinede. Secde pozisyonunda dur aksak yürüyüş yap merdiven çık son an döner belki
elfns heidegirl link bırakma şansın varmı yada hangi hareketlerle döndürdün bebeği anlatır mısın biraz
Ozgepi elfns ECV (Eksternal Sefalik Versiyon) denilen bir yöntem varmış. Kadın doğum uzmanı yapıyormuş %50 ihtimalle dönüyormuş doktorunuza danışın.
beyfun elfns cuma günü kontrol bakalım ne dicek doktr şualık makat ama son amda bile dönen gördüm dedi doktor
beyfun elfns malesef dönmemiş hala keyfi yerinde herşey yolunda bekliyoruz bakalım erkenden almak istemiyor doktor sezeryan da olsan bebekten işaret bekleyelim dedi