sendekimsinnn aframoms13 işte sorun yememmesi maalesef eskiden çok iyi yerdi ama şimdi yemiyo değerlerine de baktırdım doktor bişey söylemedi demir ilacı fln kullandım bazı vitaminler kullandım ama yok iştah açılmıyo eskiden yediği yemeklern hiçbirni yemiyor şimdi nolcak böyle bilmiyorum
aframoms13 sendekimsinnn ergoterapiden destek alabilirsiniz. Bi yakınım da böyleydi kızı bi deri bi kemik kalmıştı tek yediği şey ekmekti şimdi yemesi öyle düzelmiş ki benim kadardı en son😄 ekmek bana bana fasülye yiyordu. Ergoterapiden destek alın faydası olacagına eminim
sendekimsinnn Tortilla yok akşam yemeğinden sonra bişeyler vermiyorum yasak en baştan beri uyumasıda değişiyor şuan yaz saatine geçtik daha erken uyuyor ama kışın çok geç uyuyordu
Tortilla sendekimsinnn ınstagramda hastalanmayancocuk sayfasında bir tarıf var. Ondan yapın ben kızma kılo alsın diye yapmıstım ama boyunuda cok uzattı kiloda aldırdı
gamzeakarsu17 sendekimsinnn kışın balık yağı kullanabilirdiniz.tahinde boy uzatırmış tabi yerse benimki hiç kabul etmez sağlkklı şeyleri.jimnastik yapabilir kemiği kası güçlenmesi için aslında bunların hepsini sizde biliyosunuzdur genetiğiniz uzunsa elbet boy atacaktır
sendekimsinnn Tortilla kaç gündğr yapıcam o tarifi bi türlü fırsat bulamadım gerçekten faydasını gördünüzmü kaç ayda etki etti
bilmemben sendekimsinnn bence geçiş dönemi olabilir bizimkide aslında doğru düzgün birsey yemiyor çok yoruyor beni gece de 12 de uyuyor iş ev derken birde hamileyim. Çok yoruluyorum
duriskonunannesi sendekimsinnn anne ve baba olarak minyonuz ama 6 yas boy 113 kilo 18 yani baska bir sey demiyorum ,yiyor da degerleri de iyi ama kilo boy yok , 4 yasinda da boyu 96 kilosu 13,5 filandi
Tortilla sendekimsinnn evett valla suresını hatırlamıyorm ama hemen etmıstı hazırlagm karısm bitmeden
pimpirikliana sendekimsinnn ben bu konuda çok çekmiş bi anne olarak gitmediğim Dr çocuk gastro endokrin kalmadı. Kızım hep yüzde üç on persentil arasındaydı reflüsü ve alerjisi var zorlayınca kusar yemek seçer. Son gittiğim çocuk gastro bi multivitamin önerdi bi dönemde sadece çinko kullandım tabi büyüdüğü için reflüsü de azaldı kızım %40-%%50 persemtile çıktı. Şimdi 5 yaşında 19 kilo 110 cm çok şükür 🙏
dilara_minaz5672 Normal bence 4 buçuk yaşındaki kızım 105 kilosuda 18 3 yaşındaki kızım boy 92 kilosu 12 Yani normal bence
deletedmom2027 sendekimsinnn benim kizda öyle minyon kabullendim kac dr gezdik gelisim geriligi yok cok şükür ama zayif zaten istah var ama geniz eti bademcikten dolayi cok yiyemiyor bi lokmayi elli sefer cigneyip yutuyor gun icinde sık ama az besleniyor cok cook hareketli yedigini tutmuyor yani tam 98 cm 12 kilo 3.5.yasinda suan
rmeysaerdem sendekimsinnn Benim kızım da 1 Haziran’da girdi 4 yaşına 104 cm 19 kg Ama bence tamamen bünye meselesi gibi ondan 1 yaş büyük erkek kuzeni var kızımdan zayıf yani boyu da kızımla aynı boy uzar kilo alınır hiç üzmeyin kendinizi 🙂
mrvshnsrcgl Oğlumda öyleydi durup durup bı anda boy atıyor Şuan 4 yasını 1 ay gecti 106 cm 19 kg yemesi güzelse bence ara ara atacaktır Boy atarken dizleri agrıyordu hep Çorbalarına kemik suyu atıyorum Jersey sütü Pekmez tahın peynır yumurta gunluk yedırıyorum
sendekimsinnn mrvshnsrcgl oğlum aşırı iştahsız hiçbişey yediremiyprum ki midesi çok küçülmüş 2 yaşına kadar çok iyiydi yemesi 2 den aonra bi gitti iştah bidaha gelmedi