deniss_ Doktorun ultrasonunda 4 gun ilerde çıkıyordu bebegim hep ama perinatolojide 1 gun geride cikti kafama takıldı ultrasondan ultrasona fark eder mi acaba
orhismommmmmm deniss_ eder asko eder özelde 300 gram Fazla devlette 200 gram eksik çıktı kilosu Hangısıne inansam bilemedım
purpoles deniss_ 1 mm eksik ölçse 2 3 gün oynuyor zaten ben başka bi doktora gittiğimde kaç haftalıksın diye sordu ölçerken 12 ydim o zaman tam ona göre ölçtü 🙂 geçen de kendi doktorum karın çevresini ölçerken üç kere ölçüm yaptı üçündede farklı sonuçlar çıktı
allyslife orhismommmmmm hahshs kıyamam ikisinin ortalamasını alalım aşkım biz en iyisi, ortada buluşalım😂
deniss_ orhismommmmmm ay valla bide benim kordon kenardan bağlanmış acaba dedim yediklerim bebeğe iyi gitmiyor mu fln diye kafama taktım 😃
deniss_ allyslife inşallah öyledir canim sağlıklı olsunlar da kilosu sey degil de gelişimi icin endiselendim
allyslife deniss_ yok yok endişelenme canım hem 2 haftadan fazla ileri geri olmadığı sürece gelişimsel açıdan sorun olmuyor
allyslife deniss_ öyle durumda damar akışına bakıyorlar, akış yoksa söylüyorlar zaten. Hiç kendini korkutma gözünü seveyim. Gebelik zaten stresli hormonlarla, iyice streslenmeye zorlaştırmaya gerek yok🫠
deniss_ allyslife inşallah canim detaylı.ulttasonda farkedildi yani ustune basa basa sordum iyi ama genel olarak demi fln dedim evet dedi ama yine de aklima takılıyor yani ona zaten yapacak bisey yokmuş yapısal bisey dedi ha tek dedigi ileri haftalarda sıkıntı olabilir dedi ama olmayadabilir dedi inşallah olmaz
deniss_ allyslife valla cok stres yaptim detaylidan sonra ama napalim hersey Allah tan surekli dua ediyorum bi sorun olmadan sağ salim doğsun zamanında inşallah
allyslife deniss_ stres tüm süreci etkiliyor, her şey olacağına varacak, elden gelen bir şey yoksa sağlıkla duayla bekleyeceğiz. Güzel düşün sen canım💖