kurkmantosuzmadonna dilaradoyan lavabo giderlerine, dahil klozet içine falan canım. Oralardan gelen kötü kokuları yok ediyor.
dilaradoyan kurkmantosuzmadonna ya işe yarıyor mu gerçekten. Bende giriş kattayım üsttekilerin borularından da sanki koku birikip çıkıyor benimkinden banyoya oda spreyi sıkıyorum ama o anlık çözüm oluyor. İşe yarıyorsa bende alayım böyle bir ürün olduğunu bilmiyordum
leblebi_ kartanesi___ ama mantıken pis viledayı temiz suya soktuğunuzda o su kirli sayılmazmı bende bundan kullanıyorum ama pişmanım her türlü kirli geliyo 😂 iyiki şarjlı süpürge almışım karacanın park go desing olanı kullanıyorum harikaa alın aldırınn
kartanesi___ leblebi_ hayır pis viledayı temiz suyun içine koymuyorsun ki üstten bastırınca temiz suyu çekiyor keni
kurkmantosuzmadonna dilaradoyan ben çok memnunum. Benim giderlerden de çok kötü ağır koku geliyordu hatta diğer katlar fasülye nohut suyu dökünce o koku bile benim evime yayılırdı. O kokular olunca birer fıs bundan sıkıyorum. Banyo , giderler bundan kokuyor çiçek gibi.
bsrelif kartanesi___ parex mi vileda bence en iyisi ya. Sirkeyle bütün evi temizlemeyi tercih ediyorum ben içine de biraz parlatıcı ve gül yağı da damlatıyorum evim mis gibi kokuyor
kartanesi___ bsrelif evet ben de bazen esansiyel yağlar ve başka temizlik ürünler koyuyorum çok güzel oluyor
deletedmom43191 zeniakrhn hic bilgim yok ben hicbi yan etki yasamadim sadece koltuk ortulerimi cektirdim oda 60 da yıkadım yüksek ısıda kuruttum diye oldu
leblebi_ mdc0860 bu şey olmasa kimse beni mutfağa sokamaz hayatımdaki en iyi yatırımım buydu üç bıçaklı olanı kullanıyorum