kurkmantosuzmadonna myangelson valla gider kokularına birebir canım. Benim ev eski olduğu için giderlerden leş gibi koku geliyordu hep. Birer fıs sıkıyorum giderlere o kötü kokudan eser kalmıyor mis gibi çiçek kokuyor.
myangelson kurkmantosuzmadonna bizde de oluyor giriş kattayiz ya lodos falan estiğinde çok kötü koku oluyor banyoda ne yapsam da gitmiyor
kartanesi___ kurkmantosuzmadonna aynı sorun bizde de vardı ben gider kapaklarini streç film ile sardım onun da çok faydası oluyor gerçekten @myangelson
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna inşallah inşallah 😍😍 gerçi ben yakında öteki dunyaya yolcuyum ama neyse
mdc0860 Kesinlikle bu sadece sogan maydanoz doğrasın yetiyor mukemel bu gune kadar niye kullanmamısım
kartanesi___ mdc0860 evet buna benzer tefal’in var bende o da çok iyi ama bıçağını yanlışlıkla çöpe atmışım galiba yenisini alacağım bu attigini mı alsam bu sefer de acaba🤣
leblebi_ mdc0860 bu şey olmasa kimse beni mutfağa sokamaz hayatımdaki en iyi yatırımım buydu üç bıçaklı olanı kullanıyorum
myangelson kurkmantosuzmadonna ayy merkeze gidince bakayım bende görmüştüm rossmanda hatta gösterdim eşime fayda ediyor mudur acaba diye elime aldım geri bıraktım sonra 😅
NaimeYilmaz kartanesi___ Bu bende de var aşırı pratik 6.paspasım sanırım en çok bundan memnun kaldım.
deletedmom43191 NaimeYilmaz naime hanımcım acaba bir kullanici adı değişikliği postu gelse nasıl olur 😍
kurkmantosuzmadonna kartanesi___ bir arkadaşın evini su basmıştı gider kapalı olunca da baya kötü olmuştu onu yapmıyorum o yüzden 😂