Sezei shr_dgn bir video izlemiştim kızın ismini şu an hatırlamıyorum osmangazi üniversite hastanesi sanırım yanlış hatırlamıyorsam sabah erkenden giderek bir bölümde kan vermişti 5.000 tl gibi bir ücret ödemişti eğer bulabilirsem ismini yazarım size
annisnergis shr_dgn bende Eskişehir’de üniversitede yaptırmak istiyorum Bursa’dan gideceğim hem gezi olur hem fiyatı uygun olur gibi düşündüm umarım memnun kalırız
shr_dgn neznaz787gmailcom bnde osmangazide yaptıracağım yarın bugün görüştüm hastaneyle. .ikili tarama sonucu fetal dna yaptırmayı öneririm dedi doktorum
emmy06 neznaz787gmailcom özellerde olan ile orada olanın içerik açısından farkı var mı? Çok fiyat farkı var da merak ettim
nargis_a shr_dgn merhabalar Osmangazi Üniversitesi’ne gidebildiniz mi, doktordan yönlendirme falan istiyorlar mı acaba yoksa direk yaptırabiliyor muyuz, bana da yaştan dolayı riskli gebelik dediler o yüzden Eskişehir’e gitmek istiyorum bu hafta
Sezei shr_dgn biraz bakındım ama bulamadım bence güzel bir fırsat çünkü gerçekten çok uçuk rakamlar 20.000₺ yaptırmıştım ben en son şu an ne olmuştur bilmiyorum ama dolar arttıkça fiyatta artıyor inşallah sizin sonuçlarınız çok güzel gelir içiniz rahat olsun ilk gittiğim özeldeki doktor ense kalınlığını fazla ölçmüştü burun kemiği yok demişti down sendromlu diye geçiştirdi ben perinatoloğa gittim baya deneyimliydi sağlıklı sorun yok dedi ama içimiz rahat etsin diye yaptırdık bir sorun çıkmadı çok şükür sizde içinizi ferah tutun 🙏🏻♥️
shr_dgn Sezei teşekkür ederim bende bişey oldugunu düşünüyorum yaştan kaynaklı böyle çıktığını düşünüyorım bakalım içimizde kalmasın dedim ama ne olursa plsun kısmetiniz nasibimiz kaç yıldır bekliyoruz sağlıkla gelsin
shr_dgn neznaz787gmailcom ben bugün verdim çok şükür kaydı alan arkadaşlar 5 haftada çıkar en geç dedi.bugün belkide gördük birbirimizi:)
shr_dgn neznaz787gmailcom evet 7.30 da gelmeme rağmen 12.sıradaydım 11.30 gibide işim bitti .kaç haftalıksınız
neznaz787gmailcom shr_dgn hay maşallah bizde 12 gibi girdik sanirim baya kalabalıktı kendini tarif edermisiniz belki hatırlarım 😀 28 haftaligim sizin kaç haftalik biraz gec oldu tabi bayramdan once bayramda ve 2 hafta kendi doktorum izinde oldugu icin karmakarışık oldu baska doktora gitmekten yunus emre ilkay hanıma gidiyorum
shr_dgn neznaz787gmailcom ben 14+4 teyim şuan ümit hastanesinde melih hocaya gidiyorum ancak doğumunu kayseride gerçekleştiriceğim galiba
happygebes Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım cuma günü ikili tarama testi için gittim henüz sonuçlar çıkmadı ama Doktor bana yaptır dedi ama yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim
shr_dgn happygebes aşılama yaptırdım brinci aşılmam negatifti ikinci aşılamayı olmadan hamile kalmışım. İkili tarama yaptırdım bi değerim sınırda çıktığı için fetal dna yaptırdım doktor çok düşük risk dedi i ancak ben sonradan pişman olamyayım die yaptırdım .sabah giderseniz öğlene işiniz bitiyor
neznaz787gmailcom shr_dgn hadi ya hatırlamaya çalıştım aklıma gelmedi benimde tişörtüm kumaşım siyahtı saçlarım belime kadar kumral renginde ve onların arasından yelpazeyi kullanan benim 😄😄 niçin kayseride düşünüyorsun peki