sumalparslan hilalaselll4 eşim gelicek gidicez inşallah bir saate bende tüm tuşlara basıyorum açıklık olsun diye elle tutulur bir sancım yok çünkü bende anlamadım 🤷🏻♀️
iyaabla sumalparslan ikinci ise banada evde fazla bekleme daha hızlı doğum olur demişti doktorum ve ebeler ama sancilarinizi takip edin Rabbim kolay bir doğum nasip etsin bizlerede dua edin 40 haftalık olduk sadece kasik ağrısı var arada gelen 🥹🥹😮💨😮💨
sumalparslan hilalaselll4 şuan nts bağladılar sabah olan ufak tefek sancılarım dan bile eser yok 39 haftalık olduk kafayı yemelik durum 😬
sumalparslan hilalaselll4 evet kız bebek herkes erken gelir dedi ama yok napicam bilmiyorum doktor alttan baya derin muayane etti belki doğumu tetikler diye beklicem artık çok yoruldum
sumalparslan hilalaselll4 yok yapacak hal takat kalmadı zaten artık evi temiz tutup gelecek zamanını beklicem onun dışında dinlenicem ya keyif yapacam😂
sumalparslan hilalaselll4 bu hamileliğimde olumlu olan tek şey uykumu alıyor olmam herhalde sen uyuya biliyormusun
hilalaselll4 sumalparslan kızım sağ olsun 😂😂hem yanımdaki geç uyuyor karnımdaki de geceleri ara ara uyutmuyor
sumalparslan hilalaselll4 bizimkide hareketleniyor ama nedense ben yastıkla buluşunca gidiyorum direk 😂😂 Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bizlere anne olmak hiç kolay değil