Rmz Esma5861 canım kendi sancınla doğum olucaksa epedurala gerek duymazsın dayanabilirsin sancıya. Suni sancı çok farklı bişey dayanamıyosun acıya sürekli sancın oluyor nefes alamıyosun onun için söyledim
Esma5861 Rmz kendi sancına bırakmıyorki doktorlar hemen suni sancı ondan direk istemeyi düşünüyorum zararı varmı
Ssseval Dilek65 öğlen yaptım 1.5 saat suni vverdiler doğdu darısı tüm hamilelere allah sağlıklı doğum nasip etsin
Bulut74 Habibe08 hem kendi sancım hem suni verildi. 36 saat sonun da 10 cm olmuştu. Öğlen 12 civarı, 12,36 da kızım dogmuştu🤲
Habibe08 Bulut74 ben gene suni sanciya basladim insallah benimde oglene olurr yoksa dayanamam buna yarinda
Kbrakaya Sizin ağrınızmı vardı da hastaneye yattınız kendinizmi istediniz suni olmak bende 38.2 oldum nst de sancılarım çıkıyo ama yoğun değil dünden beri ağrımı belimde hissediyorum. Dün 1 cm açıklık vardı yarın tekrar kontrol var artık doğsun istiyorum
Habibe08 Kbrakaya ben hastaneye kasilmam var diye geldim vardi ama cok degil sonra suni sanci verdiler tam 24 saat oldu dun bu saatte basladilar olmadi ikici gune basladik simdi gece dinlendirdiler simdi gene basladik
Ruyam34 Habibe08 Allah yardımcın olsun inşallah acilma dün 3 cm geçmedi sanıyorum . Sancı cok bağırdın mı son saatlerde nasıldı
Ruyam34 Habibe08 bugün doğar inşallah Allah’ın izniyle sonumda sezeryan olmak kötü olur tabi umarım bugün normal şekilde doğurursunuz sonucu merakla bekliyorum
Habibe08 Ruyam34 oglen tekrar bakarlar acilma varmi diye hala yoksa umidim kalmadi normal dogumdan bende daha fazla cekmek istemiyorum suni sanciyi zaten oglumun kalp sorunu var surekli kastırıp rahatsiz etmek iyi degil
Ruyam34 Habibe08 aynen canım zorlamaya gerek Yok. Hayırlısı ile doğur inşallah bide biiey Sorucam siz hastaneye sancınız var die mi gitmiştiniz , yoksa suyunuz mu geldi die mi
Habibe08 Ruyam34 ben hastaneye agrim var diye geldimm yatirdilar beni kasilmalarim cikmis ama erken olsun diyede suni sanciyi verdilere ve dogurdum oglumu sonunda☺️☺️ Cok zor oldu ama sonunda bitti ama daha goremedim goturduler hemen kontrol etmeye
Ruyam34 Habibe08 ayy gözün aydın cok şükür canım , İkinci suni sancı verilmesi daha ml şiddetliydi dayanamadın Şimdi çok mu canın yandı :(