clementine16 32+2 olduk bugün, eşyaları bayram tatilinde yıkayıp ütülemiştik, hastane çantamızı da hazırladık. Ben 36. Haftaya kadar çalışmaya devam ederim diye planlamıştım sonra da az vakit kalacağı için bayram tatilinde boşlukta elimdeki bütün işleri hallettim ama zaten bu hafta itibariyle izne ayrıldım. Çok zorlanmaya başladım bebek pozisyon almış başı da kaşık kemiğinin hemen orada, aşağıya baskı yapıyor sanki karnım aşağı düştü gibi. Ayakta 3 dkdan fazla duramıyorum bel ağrısı yapıyor. Sol göğsümde galiba hep üstüne yatmaktan akıntı başladı. Bu kadar erken zorlanacağımı düşünmemiştim. 34. haftada kardeşimin mezuniyet törenine gitmek istiyorum uçakla, gidip gidemeyeceğime haftaya kontrolde karar vereceğiz. Yapılacak iş olarak son haftalarda koltuk ve halıları yıkatmak kaldı, hediyelik vs hazırlanmadı tabi o işler de duruyor. Biberon emzik vs de sterilize etmedim daha. Ama acil bir durum olsa bebeğin ve benim giyecek temiz kıyafetimiz var diye rahatım. Doğum da erken gelmezse 23 Temmuz - 1 Ağustos arası bir gün olacak. Dün tdap aşımı oldum, haftaya da RSV aşısı olacağım böylece planladığım aşılar da tamamlanmış olacak.