Merhaba kızlar, kızım 2,5 yaşında bende 7 haftalık hamileyim, doğumda kızım 3 yaşını geçecek, aslında burada bi sıkıntı yok sadece benim 4 senedir akciğerimde var olan bir kitle var ve buyume yapıyor 2 defa pet ct taraması yapıldı 2 defa biyopsi yapılıp parça alındı 2 sene öncesine varana kadar bi sene arayla oldu 2 biyopsi. Temiz çıktı aslında ikiside sadece buyume var, doktorlar ( biz bunu kansere benzetiyoruz ama pataloji raporun temiz enfeksiyondan kaynaklı bi şeye benziyor eskiden kalma diyor bizim aletlerimizin üstüne söyleyecek lafımız yok diyor ) fakat buyume yapıyor diyor biz bunu cerrahi ameliyat ile akciğerinden temizleyelim bahsettiği akciğer ameliyatı hiç basit bir ameliyat değil benim hamile olduğumu da duyunca keşke önce bi gelseydin ameliyatla alırdık diyor ama beni 3 senedir süründürdüler yok onu çektir yok biyopsi aldır, her neyse kitle hala büyüyor yani profesöre danışayım dedi, profesör de doğumdan sonra bakarız dedi yani bi sıkıntı olmayacağını düşünüyor ama ben daha 7 haftalık hamile iken, yok ameliyatla alacaktık demeleri korktum açıkçası hani stres yapma gebelik tetiklemez diyorlar ama hadi kötü huyluya dönüşürse ? Hadi bi şey olursa ben ilk gebeliğimde 30 haftada ölü doğum yaptım oğlumu kaybettim bi travmam var zaten o yüzden çok korkuyorum, ameliyattan sonra hem kızımı bırakmak hemde yeni doğan bir bebeği zoruma gidiyor, karnımdaki bebeği kabullenemiyorum korkudan. Normalde şimdi civil civil aaayy kalp atışı duyuldu demem gerekirken böyle hep üzüntü içindeyim umursama gibi tavırlarım var korkudan hep. Ne yapacağım Allah aşkına bana yardım edin hadi İYİ HUYLU KİTLE KÖTÜYE DÖNERSE hadi ameliyata gireceğim 2 çocuk arkada kötü huylu olursa onları kime emanet edeyim benim bi tek kaynanam var annemi kaybedeli daha 2 sene oldu meleğim de yok yanımda Nolur bana yardım edin dua edin çok zor durumdayım kendimle olan savaşımı atlatamıyorum..