tuba_grz Ya sürekli sanki altıma kaçıracakmışım hisssi var sebebini anlayamadım elimi sürdüğümde hrp ni ıslaklık amaa idrar diye düşünüyorum çünkü hep var gibi sarı akıntım var oda hamileliğimin başından beri xaten bi sorun görmediler
rmy1 tuba_grz ay aşkım sorma bende öyleyim dışardan eve geliyorum hep ıslak iç çamaşırım sarı sarı akıntım oluyor iç çamaşırlarım bile yıkasamsa geçmiyor o sarı lekeden sürekli bir nemlilik var
rmy1 tuba_grz kaçırıyoruz belkide ufak ufak ben kaçırıyor gibiyim çünkü bu ıslaklık akıntı olamaz bu kadar sanmıyorum
rmy1 tuba_grz ben hatta korktum amniyon sıvısımı felan diye doktorada gittim sıkıntı yoktu gebelikten dolayı akıntın çoğalmıştır dedi fitil yazdı onu da kullanmadım gerçi
yeliz1923 tuba_grz Hapşırırken ben kaçırıyorum bazen normalde de bende de o ıslaklık hissi var akıntılar çoğaldığından
tuba_grz rmy1 Bencede ya sen kaç haftalıksın prkii benimde yeni yeni olmayac başladı akımtım hep bardı ama bu idrar kaçırması yeni başladı ya çok köyü bişey
rmy1 tuba_grz aşkm benim hamile olduğumu öğrendim öğreneli yoğun akıntım oluyor ıslaklıkta oluyor ama şimdi 19.haftadayım daha da arttı bu ıslaklık yani bildiğin işiyor gibiyim kaçırıyorum sanırım küçük bir damla baya ıslaklık yapabilir iç çamaşırında
tuba_grz rmy1 hee bende ka defa bunun için gititm amaa asla bi şey geçirmedi veee bi sıkıntıda yokkk diyolsr
tuba_grz yeliz1923 evet oda oluyor zaten sıkıntı gerçekten İnialah idrar kaçırıypruzdır ama insanın moreli bozuluyor 🙆🏻♀️
nurgulllllll Benim de bazen avuç içi büyüklüğünde ıslanıyor iç çamaşırı özellikle çok hareket ettiğim günlerde. İdrar mı akıntı mı emin olamıyorum ben de
tuba_grz nurgulllllll o kadar çok değil de biraz oluyot işte İnsna tedirgin oluyor yaa ne bileyim valaa zor
ipeksyy tuba_grz 30 haftama giricem bende hep öyleyim hep lavoboya gittiğimde ıslaklık var enfeksiyondan diye düşünüyorum ben
bsrelif tuba_grz Benimde öyle canım altıma birkaç kez kaçırdığım da oldu sürekli kalın günlük pedlerden kullanıyorum o yüzden
ipeksyy bsrelif ped hiç önerilmiyor kullanmayın bence çok rahatsız oluyorsanız pamuklu bez koyabilirsiniz ve camasirinizi sık değişebilirsiniz
tuba_grz ipeksyy yok ya öyle söylüyorlar da Vala pedin hiç bir sorunu olmuyor gebeliğimin başından beri kullanıyorum ben