Dyg10 Herkese merhaba, ben doğurduummm🥳 14 mart perşembe günü kontrol için hastaneye gittik, doktora ben bugün doğurmak istiyorum dedim çünkü artık 40+0 olmuştuk ve ne gelen vardı ne giden🤤 tamam dedi yatışım yapıldı 1 cm açıklık vardı sadece bebeğin başı kanalda bile değildi. Serum takıldı ilk saatler herşey güzel, sonradan serumun ayarı son kademeye çıkarıldığında artık doğurduğumu idrak edebildim😛 sancılar 60a gelene kadar hissetmedim ben her bünye farklı tabi ama 60ve sonrası birazcık sancılı😬 herşeyi ile müdehaleli bir doğum oldu benimki. Aslında en başında doktorumla konuşmuştum, çok dayanamazsam ağrılara epidural istiyorum diye. Tamam demişti ama o sancıyla adamın kollarını parçalasamda epidural yapmadı🤬😂 arada bir suni sancıyı kapattılar inanın o anlarda kendi ağrımla kaldığımda nefes aldığımı yaşadığımı hissettim. Ama bu sefer de açılma duruyor ilerlemiyor diye yine suni sancıyı açmak zorunda kaldılar. Doğum kolay bişey değil bunu şuan bu forumdaki herkes zaten biliyor. Ama asıl zor olan sabredebilmekte arkadaşlar. Herşey tamam doğuma hazırız dediklerinde inanın 3 ıkınmada kucağımızdaydı kızımız. Eşim çok yardımcı oldu hem sancı zamanları hemde doğuma girdi benimle hakkı desteği herşeye bedeldi🌸 şimdi kızımız 13 günlük oldu bile❤️ Dikişlerim de tamamen iyileşti sayılır. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın🤲🏻 Sormak istediğiniz bişey varsa elimden geldiği kadar yanıtlarım. Sonuçta bu foruma bi vefa borcum var diyerek hikayemi buraya bırakıyorum🥳🥳🥰
Ssseval Dyg10 gözünüz aydın☺️ Bende bugun suni sancı alabilirim 3 cm açılmam var. Kaç saat sürdü açılmanız ? Benm 2. Doğumum ilkide suni sancı ama epidural almıştım
Snnddhbdbdnr Dyg10 canım bende 40+3 ün 2 cm açılmam var doktor almak istedi ben girmedim Doğuma Cuma günü gireceğim inş bebek kakasını falan yemez o güme kadar Çok korkuyorum sunindancıdan Kaç saat sürdü senin ki
Dyg10 Ssseval 11 saat sürdü ama benim 1 cm di açıklık yok denecek kadardı yani. Bide sizin 2. Doğummuş daha kolay olur🤗
Dyg10 melegmgeliyor0 bu en önemli soru bence çünkü dikişler çok arkada ve görmek zor haliyle. Dokunamıyodum ilk zamanlar bence baticon u boş bi sprey şişesine döktüm. Her wc girdiğimde üzerine fıslattım🥳 bence böyle olunca daha kolay iyileşti🤗