Aysesare Doğum hikayelerini okurken acaba ben ne zaman bir hikaye yazarım diye düşünüyordum 😊 Gün geldi çattı benim için oğluşuma kavuştum. Nst muayenesi için dün hasteneye gelmiştim , oğlumun hareketleri yavaştı 2 kez uzun nst sonucu doktorum takip kararı aldı ve ben müşhade Altına alındım. Serum takviyesiyle hareketleri normale döndü sancım nst de 70/80 arasındaydı. Ama ben sadece toplanma şeklinde hissediyordum ağrım hiçbir şekilde olmadı. Bu sabah nst de bebek hareketli ve sancım hiç çıkmadı. Doktorum eve yollayacaktı biraz bekletip cumartesi çağıracaktı. Sorun görmediği için ben beklemek istemedim hareketleri azaldığı için doktorum biraz düşün ona göre hareket edelim dedi. 1 Aydır düzenli sancım vardı fakat hiç açıklığım olmadı 40.haftaya geldiğim için suni sancı almak istemedim ve spinal sezeryan olmaya karar verdim. Çok doğru bir karar vermiştim çünkü oğlumun 1 tur Kordon dolanması olduğu için normal doğumda sıkıntı olacağını doktorum çok yerinde bir karar aldığımı söyledi. 2 dakika içinde uyuştum, 5 dakika sonra bebeğim doğdu. Yarım saat dikiş işlemi sürdü. Çok rahat bir ameliyatla odama çıktım 😊♥️ Çok şükür artık küçük adamım kollarımda darısı herkesin başına... Çok güzel hikayeler yazmanız dileğimle 🙏😘