Alara6161 hilalaselll4 😁😁 ilkini normal yapan ciddi ciddi ikinciyi anlamadan çıkarabiliyor hatta yabancı ülkedemi burdamı tam hatırlamıyom da arabada anlamadan çıkarmıştı suyla birlikte bebekte çıkmıştı türkiye dede dolmuş yada otobüste böyle bişi olmuştu
hilalaselll4 Alara6161 benimki normaldi evet ikinci daha kolay oluyor diyorlar umarım öyle olur ya çünkü ilki çok zordu 😕
Zehrailly bsrelif Yani bildiğim kadarıyla evet doktor parmağıyla açıklığa rahatça girebiliyorum dedi yukarda değil ultrasonda kafasını göremiyoruz bile o kadar aşağıdaydı en son
Zehrailly hilalaselll4 Ay inşallah ikinci daha kolaydır ya ilki benim de çok zordu aşırı uzun sürmüştü açılmalarım
Zehrailly hilalaselll4 Her zaman değil ara ara böyle hafiften kanlı geliyor bazen sadece şeffaf olarak geliyor
Alara6161 Zehrailly yatağının ayak yanına geç iki bacağını hafif ayır eğilip kalkma Hareketi yap bide merdivenin yoksa
Zehrailly hilalaselll4 Ay benim de 24 saat sürmüştü Almanya’dayım bi de burda suni sancı da vermiyorlar verselerdi eminim 5-6 saate doğururdum 🥲
Zehrailly Alara6161 evet arabayla 10-15 dk max mesafede ki zaten hastaneye kaydımı yaptırmıştım telefon etmemiz yeterliymiş
Alara6161 hilalaselll4 aynen 3. Cü 12+6 yım 4 yaş oğlum 2 yaş kızım şimdi de bi üyemiz daha geliyor 😁
hilalaselll4 Zehrailly bana da suni sancı verin dedim dediler zaten sancın çok yüksek gerek yok şimdi orda mısın
Zehrailly hilalaselll4 Evet burdayım burda yaşıyorum hastane sistemleri gerçekten çok kötü maalesef o yüzden sorunsuz bir şekilde kendiliğinden doğumum başlasın istiyorum