medias haftamdan beri suyum bir azalıyor bir sınırda oluyor vs derken 37+5 te yani bugün saatler sonra sezaryen doğuma alınıcam.. Duygularım tarifsiz biraz da şokum açıkcası.. Başıma ne geleceğinden bi haber sabahı bekliyorum, gece uyuyamadım ve burada sizlerle paylaşmak istedim 🩵😌 Umarım herkes bebeğine sağlıkla kavuşur 🙏🏻🥹🥹
annebaliii medias Allah yar ve yardımcısınız olsun canım sabaha anne oluyorsun öyle düşün ve aynı bedende suan son gününüz😍 o suan Rabbımle vedalaşıyor ona bol bol güzel dıleklerde dualarda bulun ❤️
makbule2025 medias öncelikle kendinize güvenin bende dün 2. Sezeryanımı oldum çok güzel geçti umarım bugün sizin içinde güzel geçer bebeğinizi kucağınıza aldığınız da hersey unutuluyor sağlıcakla kavuşun inşallah 😌
ckrj İnşallah sağ salim kocanıza alırsınız sezeryan doğumdan sonra bebeği odaya hemen getirıyolsr mı yoksa 1 kaç saat sonra mı getiriyorlar
medias ckrj Amin inşallah 🙏🏻🌸 inşallah herhangi bir sorun olmadığı sürece yanıma verecekler sadece bunu biliyorum. hemen mi 1-2 saat sonra mı bilmiyorum açıkcası 🥲