fammyyy gunebakann ilk gebeliğimde adetime 9 gün kala artımed kaset test yapmıştım ve silik çıkmıştı aynı gün kan verdim 3 çıktı. 2 gün sonra 18 olmuştu
gunebakann fammyyy adetime 3 gün var,aynı markayla birazdan tekrar test yapacağım eğer yine pozitif görürsem direk kan vermeye gideceğim bugün 🥹
sevimlipandahii gunebakann bana yalancı pozitifi gösterdi Ama o zaman bana yazan çoğu kişi gebeliğini bu testle öğrenmişti
yamrr_ars gunebakann 5 dakika içinde çıktıysa yalancı değildir diye düşünüyorum çünkü bu ay yaptım ikinci hiç çıkmadı değilim ama kimyasal geçirdiğimde 8 gün öncesinde kaç tane yaptım hepsinde silik çıktı belirgin bir şekilde inşallah vardır💐
gunebakann yamrr_ars evet öyle çıktı 3 test de öyle çıktı ama bu sabah farklı marka ile 2 tane test yaptım onlar negatif çıktı galiba bende test mağduru oldum anlamadım ya 😞
kisbebisi gunebakann regle 3 4 gun kala yapmıştım ilk dakikalarda değil sonradan pozitif olmustu, kuruma cizgisidir dedim çünkü artimed yalanci pozitif veriyor yazmislardi internette. Ama sonra reglim 4 gun gecikince kan verdim 937 cikti beta
gunebakann kisbebisi 3 tane artımed de sanırım bana yalancı pozitif verdi,bu sabah farklı marka ile 2 test yaptım onlar negatif çıktı 🥲
gunebakann yamrr_ars 2 gün var daha,ama bugün sabah 2 test de negatif çıkınca kan vermekten vazgeçtim belki de yalancı pozitif gördüm bilemiyorum 🫤