1234smgl Sağlık olursa heyecanlı telaşlı ama bir o kadar yorgun halsiz mide yanmalı kusmalı günler ve çok işimiz var daha bitmedi kaçıncı haftada doğum yaptınız biz 36+5 olduk
ftmanurklc 1234smgl 37 haftalık doğum yaptım suyum geldi sezeryana almak zorunda kaldılar ters geldiği için . Biraz yorucu mide yanması vs bolca soda için biraz rahatlıyor saglıkca kucağınıza alın 🌸
bsrelif 1234smgl az az sık sık yemeye çalışın Gaviscon ve süt mide yanmama çok iyi geliyor benim bazen maden suyu ve şekerli çay da çok iyi geliyor. Çok kötüysem zaten reflü şeklinde yatıyorum yüksekte Rabbim yardımcınız olsun.
1234smgl ftmanurklc yaa ne güzel sağlık olsunda gerisi mühim değil gerçekten mide olayı çok zor yaşamayan bilemez mide yanması ayrı sonra kusturması ayrı
Sudeakay Zeyneplemutluluk sancım çıkıyordu nstde durdurmaya çalıştılar ama kalp atışı düşünce aldılar 11 gün küvözde kaldı
nsndyg Önceki gebeligimde 36+6da yapmıştım şükür sağlıklı bir şekilde şuan 28+1im meraktayim ne zaman gelir acaba
sedabrbroglu54 İlk dogumum 37+0 da yaptım şimdi ikinciye hamileyim 38+4 olduk hala gelen giden yok gelsin istiyorum bir an önce bu sıcaklarda hiç hamilelik cekilmiyormus her gün baska bir agriyla siziyla halsizlikle güne başlıyorum
busrabaskal 1234smgl kızdı 38+6 da doğurdum.12 saate yakın doğum sürecim oldu erken suyum geldi .ha bide prenses doğumdu benim 10 cm e kadar 0 sancı oldu.
Sudeakay Zeyneplemutluluk teşekkğrler süperiz o zamanlar zordu ama şimdi iki yaşında kardeşini bekliyoruz😁😍
Zeyneplemutluluk Sudeakay maşallah 🤩 benim kızla oğlumun arasında 4 yaş olacak tam bizde bekliyoruz son ayımız belki daha da az
Asmel 1234smgl kızımı 39+2 de,oğlumu 38+6 da doğurdum oğlan haftasına göre öndeydi doktor 39 haftayı görmemen gerek dedi ben de son güne kadar tuttum😂