minikfasulyeo minikfasulyeo Yorumlarsanız çok sevinirim tecrübeli ve bu konuda uzman anneler hislerinize güveniyorum ☺️🌸🌸🌸🌸
annebebeka minikfasulyeo kız bu cihaz bozuk mu keseyi fark edene kadar gözüm bozuldu sandım. Bebeği zate göremiyorum 🫢
Anne123__ minikfasulyeo bebeği görsek yorumlardık belki ama bebek yok bu ultrason kâğıdında bacım😂😂😂😂
minikfasulyeo cuteregina valla bende göremedim 😅 Doktora sordum bir şey demedi acile gelmiştim de şu an cihazlarından kaynaklı sanırım
minikfasulyeo annebebeka 🥹 dimi ya valla bende böyle düşünüyorum geldiğim hastahanenin her cihazı bozuk galiba en sonunda hastahane değiştireceğim Acile gelmiştim böyle fotoğraf verdi cinsiyeti sordum cevap veremedi 🥹🥹🥹
cuteregina minikfasulyeo bebeği görmeden nasıl anlayalım başka usg görüntüsü yok mu Doktor bu fotoğrafı verirken hiç çekinmemiş mi dümdüz karanlık görsel
annebebeka minikfasulyeo acilde cinsiyet söylemiyorlar canım, ama eger gerçekten hastanedeki bütün cihazlar böyleyse hastaneyi değiştir. Ben anı diye her gittiğimde fotoğraf alıyorum hepsinide saklıyorum, sen şimdi bunu saklasan neyini saklayacaksın 🤷♀️
minikfasulyeo cuteregina özele gidecem en sonunda belki ordan alırım fotoğraf 🥹 Kusura bakmayın valla dalga geçer gibi bir post oldu ama bende anlamadım bu işten bir şey 🌸🌸🌸
minikfasulyeo Anne123__ napalim yine cinsiyeti merak edicez 🥹 En sonunda hastahaneyi degistirecegim aciline geldim buranın rezalet bidaha yolum düşmez buraya
minikfasulyeo annebebeka benimde hayalimde var böyle anı olarak saklamak valla doğru söylüyorsunuz kesinlikle öyle yapicam bu hastahaneyi boşuna açmışlar rezalet ki nasıl rezalet
cuteregina minikfasulyeo bence özele gidin artık söylerler devlette bu muamele var maalesef Bende dün kızımın olacağını öğrendim Fetal dna ile 13 haftalık olduk
minikfasulyeo cuteregina öyle yapicam artık ya çok bunalttı bu hastahane benim değiştirmediğim doktor kalmadı kadın dogumcularda hepsinin cihazı mı böyle olur madem böyle ne diye hasta alıyorsunuz yazık değil mi millette canımızı emanet ediyoruz bir de