Tiredmother Kızlar bugün biraz yoruldum ağır kaldırdım flan, ama çok değil bi kaç saattir Bebeğim aşırı hareketli hareketleri kasıyo beni. 33 haftalığım erken Doğumu tetikleyecek bi şey mi yaptım diye korkuyorum 🤦🏻♀️ Saat tutmalık bi şey değil sanırım çünkü Bebek sürekli hareketli bi kaç dakika duruyor sadece. Ne yapacağımı bilemedim🤦🏻♀️
Srfn11 Tiredmother Vala bende 28 haftaligim bnmde asiri hareketli ve tuvakete kalkarken cok kasik agrisi yapti bianda asiri korktum 😫😫😫 ama sninkisi sanki yorgunluktanmis gbi geldi bana ✋🏼
Aycann12 Tiredmother bende 35+3 haftalığım benimkide hareketli baya Ve kendini sıkıyo daha zor oluyo kasıyo sen bence yoruldun diye öledir endişe etmeinşalah bişey yoktur
Tiredmother Srfn11 o kadar hareketli ki cidden yoruldum bi kaç saattir ya, geçer inşallah seninkide 🤦🏻♀️
Srfn11 Tiredmother Benimkinin suan ellerini kollarini gordum resmen o kdr siddetli vurdukiii odum koptu 🤣🤣🤣
Tiredmother Aycann12 sağol canm şükür sabaha kadar bi şey olmadı olsaydı şimdiye kadar olurdu heralde🤷🏻♀️
Tiredmother Srfn11 o vurmalar beni bitirdi 😂 valla yalvarıyorum bazen nolur biraz izin ver bana dinleneyim diye 😂