cuteregina Mide bulantım ilaç ile geçti 13.haftadayım hala içiyorum ilaç içtiğimden midemde bulanmıyor bıraksam bulantım geçmiş midir riske de atmak istemiyorum bulantı kötü Siz ne zaman bıraktınız
lokismommy cuteregina ben 18.haftamda bıraktım bıraktıktan sonra birkaç gün öğürmelerim oldu hemen balkona koşup hava aldım kusmamaya çalıştım arada bi oluyor artık öğürme vs her gün değil istersen bir gün bir dene içme baktın aynısın mecbur devam edersin
nurellaa52 cuteregina ilk bebeğimde doğuma giderken bile içmiştim çünkü her yediğimi çıkarıyordum peşine
Mucizem_63 cuteregina bna asla fayda etmeyen tek ilaçtı diyebilirim doğuma kdr kusma bulntim olmstu 🤣
Nedbur cuteregina 15. Haftam bitiyor hala içiyorum bir iki gün içmedim daha beter yaptı beni geçecek gibi de durmuyor
babylove14 13 te bir kere 16 da bir kere bırakmayı denedim bıraktığımda bulantılarımın geçmediğini fark edip tekrar hemen almaya başladım taa ki 6. Aya kadar nasıl olduysa 6. Ayda bıraktım (2 doz içiyordum 1 e düşürdüm önce sonra tamamen kestim)
busra241_ cuteregina 36 haftamdayım. Hala kullanıyorum. Hatta yanında Zofer de içiyorum. Benim bulantılarım kusmam hiç geçmedi
seddd_ İlk gebeliğimdede doğuma kadar içmiştim şuan 2. Gebeliğim 23 haftadayım 2 gün bırakmayı denedim ve kusmalar gelince tekrar başladım bu gebeliğimdede sanırım doğuma kadar kullanıcam🥹
Selmaselim Kızlar bende 19 haftalık gebeyim sadece sabah hala mide bulantısı oluyor bunda bir gariplik mi var diye düşünüyordum taki sizin bu yazdıklarınızı okuyana kadar
nazlide cuteregina ben 18.haftaya girdim ama bırakamadım hala bir gün içmemeyi denedim inanılmaz kustum doktorum da birden bırakma önce her gün bire düşür sonra bi gün iç bi gün içme dedi yani çat diye bırakmamak gerekirmiş bırakma düşünceniz varsa öyle yapın bence