Habibe08 Bugun muanem vardi doktor alttan muane etti parmak ucu kadar aciklik var dedi yumusama olmus dedi nstde de sancim hic cikmadii eve geldikk sancim hic gecmedii surekli surekli geldi duzenli duzensiz onu hesaplamadim ama surekli bi agrim vardi en son biraz kan geldii agrimda cok olunca gelelim dedik hastaneye geldik nstde kasilmalarim cikti yatirdilar bu gece gozetim altinca olcamm eger sabaha kadar degisiklik olmazsa suni sanci vercez dediler cok korkmaya basladimmm suni sanci ceken varmi hicc korkudan normal sancim olcaksada gitcek diye korkuyorumm😣😣
Ysfayazannesi Çok güzel sancılarım vardı 1 buçuk açıklığım vardı bıgüm çıktım hAstaneden ilerlemedi açıklık 🙄
Mommy29 Habibe08 benimde 39 +5 tik yok . Pazar gunune kadar sure verdi allah yardim etsin sizede suni sanci verirlerse bilgi verirmisiniz ben hem cok Merak ediyorum hem cok korkuyorum
Habibe08 Mommy29 bende cok korkuyorum gercekten ama rabbim onada dayanma gucu vericek elbett evlatlarimizi sag salim kucagimiza alalimda hayirlisiyla