glcnylmzz herseyguzel bu kişiden kişiye değişiyor lh testiyle takip ediyorum Bende o akıntı geldikten 2,3 gün sonra pik devamında çatlama oluyor Kimisinde yumurtlama günü oluyor Tek değişmeyen sanırım çatlamadan sonra kremsi beyaz bir yapıya ya da sulu akıntıya dönüyor
rmy1 herseyguzel aşkım bilmiyorum ama ben peçeteyle sildiğimde kıvamlı beyaz akıntı gelmişti ve o gün ondan sonraki 2 günde ilişki yaşadım kendi vücudumu çok iyi takip eden birisiyim hamilelik istediğim için hamile kaldım çok şükür o ayda yani o gün ve sonrası 2 günü değerlendirebilirsin
clementine16 herseyguzel herseyguzel yumurtlama olarak tahmin ediyorum çünkü ben de o akıntıyla anlamıştım
herseyguzel gebelik için hangi günler değerlendirilmeli mesela ben 31 mayıs son adet tarihimdi, 8 haziranda da aşırı yoğun akıntı yaşamaya başladım, bugün öğlen o akıntı bıçak gibi kesildi. ne zamanları değerlendirmem gerekirdi mesela
glcnylmzz herseyguzel yumurtlama takibi yaparak anlayabilirsin döngün ne kadar sürüyor 28se 14.gün pik oluyor genelde sonrası çatlama Doktor reglin 10.12.14.16 günleri bu şekilde devam et demişti tamamen sana kalmış
Tortilla herseyguzel uzayan yapıs yapıs seffaf akıntıyı gördüğün gun ılıskı yasa gun asırı. Ovulasyon testı yap o daha dogru oluyor.
ayaavaa Kremsi olunca bitiyor mu catlma olmuş bitmiş mi anlamda Bnde bir önce şefaf akımtı sulu sonra ikinci günde oldu öglene ikimdiye doğru beyaz Kremsi hale döndü o gece bir gibi ilişki omdu kaçırmış mıyım catlama yumurtlama gününü
ayaavaa glcnylmzz evet bnm ilişki üç günde bir olmuş den gelmiş midir bilmiom akıntı geldi akılıma kacırmamısımdır inşla🤲🏻
seymgncer rmy1 benim 12. Günüm bugün hiç belirti hisseden biri değilim normalde akıntım olur ama cocuk istediğimden beri asla akıntı göremiyorum sinirim bozuldu 😅
_Mother_ herseyguzel Nisan da ovülasyon ile takip ettim gebelik oluşmadı mayısta akıntı ile tahmin ettim bu yumurta akı kıvamında jolemsi akıntının yoğun olduğu geceyi tek değerlendirdim ve hamileyim tek ilişki ile oldu çatlama günümmüş meğer ki döngünün 23. Günüydü
herseyguzel _Mother_ hımm ben o günü değil ama bir sonraki günü değerlendirdim. bir de ertesi günü, ama az önce farkettim aynı akıntı hafif koyulaşıp devam ediyor
_Mother_ herseyguzel sağlıkla oluşsun inşallah aynen böyle koyu aynı yumurta akı kıvamında bir akıntı bence en yüksek gün o gün
Mahbuss herseyguzel bende yumurtalama döneminde uzayan akıntı geliyor 2-3 gün sonrasinda çok kasık ağrısı oluyor o gün çatlama oluyor Böyle gaz sancısı gibi bı ağrı ama kasıklarda