babykala Bugün çatı muayenesi oldum 39+3 üm iç çamaşırım da kahverengi lekenlenme gördüm ama çok az ve şuan regl olmuşum gibi karnımda sızı var sizce nişanım mı geldi?
whsh babykala bende de muaneden sonra kahverengimsi akıntı oldu ebeler sordum nişandır dedi benim o esnada yatışım yapılmıştı
btl0707 babykala hastane devlet mi özel mi acaba ona göre muayene doktor mı ebeler mi yaptı diye soracaktım
ARYa143 babykala bebeğim kanama, lekelenme ve hafif kramplar bekleniyor zaten normal ama nişan gelse bilirsim, o biraz daha farklı görünce anlarsın zaten mukus tabaka şu gibi kan gibi akışkan değil
ARYa143 btl0707 bebeğim çatı muayenesini ebeler yapamaz zaten devlet de olsa o muayeneyi dr yapar, ebelerin hemşirelerin yaptığı açıklık kontrolü
btl0707 ARYa143 sizin ilk doğum mu bana doktor hiç çatı muayesi yapmadı 2. Gebeliğimde son haftalarda devamlı ebelerin yanına gönderiyordu o yüzden sordum
ARYa143 btl0707 yok benim 2. doğumum ama ilki sezeryan oldu bu normal olacak inşallah🤭 ebelerin yanına neden gönderiyo ki acaba alıştırma için mi ki bilemedim 🙄