tugbis2 12 haftalık hamileyim ama geçmiyor, aç kalsam da bulanıyor yemek yesem de bulanıyor 😔 Canım istiyor ama yiyemiyorum ne yapcam bilmiyorum
selinsert28 tugbis2 Doktoruna danıştınmı canım benimde bulantılarım oluyordu söyledim bulantı hapı verdi biraz daha iyi hissettiriyor
kusay1811 tugbis2 ahh sorma 7+3 üm dün hastanede kaldım bulantıdan ve kusmadan dolayı aç kaldığımız için midemiz bulanıyor yiyemiyoruz böyle döngü oluyor dr um bana zofer verdi demin içtim gerçekten rahatlattı çok kötüysen dr una git
tugbis2 kusay1811 Midem kazınıyor kazınıyor yiyorum zorla ama fayda da etmiyor açlık da gitmiyor artık
babyonn Yeşil ekşi elma yiyin 20 haftalık oldum hala yemek sonrası bazen midem bulanıyor sürekli yanımda taşıyorum öyle bir bağım oluştu kendisiyle hem de faydalı elma kabuzlığı önlüyor
Bhrykndmr tugbis2 14 haftalık bende öyleyim düzgün beslenemiyorum. İştah kapalı. Zor bela yiyorum. Kendimi kötü hissediyorum bebeğe bakamıyorum diye. Domates salata ekmek bunlar iyi geliyor. Sabahları tost idare ediyorum bir şekilde. Yumurta görmek istemiyorum. Ne olucak bilmiyorum valla
tugbis2 Bhrykndmr İnan yesem de midem bulanıp kazınıyor sanki hiç bir şey yememişim günlerdir. Yarın doktora gidicem sorucam tekrar. Allah size de kolaylık versin